36

Анонимен

преди 4 години

..."Коронавирусът най-активен при температура от около 4C"...-ЪХЪ......-...."Специалисти от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) откриха наличието на следи от вируса в стаите на заразени пътници на круизния кораб цели 17 дни след като са си тръгнали.

35

А мерси!

преди 4 години

На някоя съседна планета казвате няма да оцелее - айде към Марс!

34

новинарски сплетни

преди 4 години

?? "Вирусът е много стабилен при 34 градуса, но е чувствителен към горещина"губи силата си при условия на горещина - ама над 70 градуса!!То хора след 70 градуса също няма...

33

Анонимен

преди 4 години

С две думи няма отърване от този гад.. дори и температурите да са над 30 градуса.. това е биологично оръжие!!!

32

Анонимен

преди 4 години

до 33Едва ли е само заради влажността - върху стомана издържа седмица, а върху медни повърхности под час.

31

MaйMyнaтa

преди 4 години

Тоя ще излезе силен вирус, и ще ви направи силни човеци.Не се противете, пуснете го да съжителства с вас!

30

Анонимен

преди 4 години

Специалиста др. Дростен обясни, че вирусът умира без вода и когато повръхноста изсъхва бързо . Затова при хартията е най- кратко времето на живот.

29

Анонимен

преди 4 години

Когато въздухът е 25 градуса, асфалтът е поне 70, ако има слънце. Коли, дръжки на врати, парапети, не могат да се пипнат. Освен това всичко е сухо. Лятото да хванеш вирус е като да уцелиш шестица от тотото.

28

Анонимен

преди 4 години

А всъщност как стои въпроса с другите вируси, при тях как са нещата?

27

Анонимен

преди 4 години

А всъщност от къде идва тази разлика в издръжливостта върху различни повърхности?

26

Анонимен

преди 4 години

Естествено ,че е най-активен при 4градуса,нали се очаква застудяване и народа трябва да се плаши за да не излиза навън!

25

Анонимен

преди 4 години

Изкарвайте печките на вън да топлим атмосферата!

24

Анонимен

преди 4 години

Първо пишехте,че умира при 56 градуса,сега на 70 градуса.

23

До 12

преди 4 години

Ох само да не прочетат веганите. Скоро ще има плакати в защита и на тая коронова гад. Представям си:,, Как може светът да не приема едноклетъчно тяло на границата между живата инеживата материя?Бъди човек приеми го".

22

Гого

преди 4 години

Поне си проверявайте информацията , най кратка устойчивост има върху МЕДНИТЕ изделия и сплавите му месинг и бронз - 48 минути , ако имате в домовете си повече /оригинални/месингови и медни изделия изделия ще се по- защитени от вируси, например ако имате месингови корнизи над прозорците , в Индия са много малко жертвите ,защото имат много месингови изделия в домовете си.

21

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Нов призрак броди из Европа. Ковид-мафиот.Кога най-после ще се отървем от този *** ?Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме, а взехме да издъхваме.Дай Боже, след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън. Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? !Автор:. Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2020).

20

Анонимен

преди 4 години

няма как да стане 70 градуса но при 30 градуса навън доста повърности подложени на пряко греене от слънцето за час стават с температури близки до 70 градуса. Това е плюса на топлото и по сухо време.

19

MaйMyнaтa

преди 4 години

Значи най добре се чувства вътре у човекот

18

От 13 само питам

преди 4 години

Ако някой ми чатка минуси,защото си мисли,че си измислям историята с крокодила,греши. Прочетох новинатй тук, в секцията свободно време преди седмица. За някои хора явно важи и : Ако бе мирно седяло, не би те крокодил изяло".

17

До До ДО 1

преди 4 години

Мисля че Африка не е показателна, там нямат пари да тестват и действа естествения подбор, тук мисля че може да се види Бразилия и като цяло държавите между Южна и Северна америка