8

усещащ

преди 4 години

Когато най-малко очакваме, тогава ще се обърнат нещата. Имам усещането, че в момента се обръща тенденцията. Следващата седмица в края, броя на дневните новозаразени в Италия и Испания ще паднат под 1 000. В САЩ за съжаление сега започва. Няма да се учудя ако заразените минат 1 млн.

7

nina

преди 4 години

# 1Швеция имат 3700 заразени и 110 смъртни случая днешна дата.Там тепърва започва.Нямат защитни облекла и препоручват на лекарите,че е ок да са по престилка с къс ръкав.Въобще не хвалете Швеция,в България мерките са по-адекватни на този етап .Мой близък приятел,очен лекар в Швеция ,си прави сам предпазнен шлем за лицето...

6

1

преди 4 години

Във всички държави с много заразени има спад на новите случай в последните дни, като всеки ден има все по-малко заразени. Дано тази тенденция се задържи.

5

Анонимен

преди 4 години

До истина еНикой не ще да гласува за теб представи си.ХахаДо края на жалкият си живот ще блееш по форумите "овцете това, овцете онова".Хахаха

4

Ром"с

преди 4 години

До 2Интересно,а нещо по коментара или статията можеш ли да да кажеш или знанията са ти слабички или просто си нац и всичко е лошо .. ?

3

До автора

преди 4 години

Мадейра е само един от остров, а не група. Най-вероятно авторката има в предвид Азорските острови, които обаче не са четири, а седем.

2

истина е

преди 4 години

Ов-цете трябва да се държат в постоянен страх ,и да им се набива в главите ,че ако не е шайката територията е обречена !

1

Ром"с

преди 4 години

Хайде и напишете и една хубава новина ,че в Италия вече три дена как пада % на зараените,това е много добра новина за всички.А то само набивате страх в хората ,някои вече изпадт в страхова невроза -с това ваше постояно даване на негативни новини(навярно вие тъй смятате ,че помагате ...като хората да си седят вкъщи).Дайте и позитивни новини,как Корея бързо се справи с вируса,Китай ...Швеция не е въвела карантина и там умрялите са по-малко отколто у нас с карантина.Беларусия също се държи добре .