64

Анонимен

преди 4 години

Лявата перверзия = съботаж на капитализма чрез супер несправедливо разпределяне на ресурсите, чрез корпорациите, след това за безплатно се довършва бизнеса с ВИРУС и накрая обират всичко от масата, с редовните аргументи как капитализма не работи и е зъл, и как трябва национализация. В края на крайщата, хората са легитимно забаламосани и ограбени, отново една малка върхушка ръководи нещата, пазени от техните ченгета пионки, под звуците на евтини патриотични песни.

63

Анонимен

преди 4 години

Годжи, кво става бе? Повече хора се споминаха през карантината ти, отколкото преди нея!

62

Анонимен

преди 4 години

Италианците си признаха - болшинството починали са над 80 години, със съпътстващи заболявания. Няма починал под 60 годишна възраст.

61

БЦЖ-то

преди 4 години

Ни спасява. Бившия соц лагер.

60

Всички бюджетни

преди 4 години

На 50% или с 50%. И на първа линия.

59

Анонимен

преди 4 години

Докато трае кризата - държавата да намали, първия месец с 30 процента заплатите, после ако трябва и с 50% на държавните служители. докато не се види светлина в тунела.Не бива икономиката да се задъхва. Помислете.

58

Анонимен

преди 4 години

Пилците се броят по ракиено време.

57

Анонимен

преди 4 години

До 65Това е здравеопазването в държавата *** а как е било в държавата България едно време преди 75 години вече никой не помни. :))))))))))))))))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 4 години

на 28.03 събота двамата съпрузи заразени с ковид пристигат в МБАЛ Ардино където НИКОЙ не иска да ги приеме в каквото и да е отделение поради факта че са заразени.отпращат ги към МБАЛ Кърджали където се повтаря същото.накрая ги преглежда и им взима тестове педиатъра на МБАЛ Ардино който е и директор на болницата.това ли е здравеопазването в България ? да се молят старци на прага на болница да не ги връщат и да не ги оставят оставят да умрат ? браво ...

55

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

54

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вчера журналистка задава въпроса на Мутафчийски знае ли, че на някакъв язовир до Мездра било пълно с рибари ...Мутафмийски подскочи: "Че как са минали КПП-тата ?"Кои КПП-та бе, господин генерал ?Мездра не е окръжен град !Там няма КПП.Вашата рогика е желязна - на язовира човек може да се зарази, където рибарите са през 20 метра минимум, а в завода работниците не могат да се заразят.В областните градове могат, а в другите градове не могат ....Шапкарска логика !

53

Дя

преди 4 години

Отивам на пикник

52

До Анонимен

преди 4 години

Като нещеш да го гледаш, превключи на друга програма ... !!!

51

Анонимен

преди 4 години

Този Генерал не искам да го гледам всеки ден Да излиза веднъж на 2 дена и без това нищо съществено не казва

50

язе

преди 4 години

Единственото безплатно, което ще получите е трупния чувал. За всичко останало се плаща.

49

Оруел

преди 4 години

Затвориха градовете, а заразени продължават да влизат през границите. А парковете защо затвориха? Вирусите само в парковете ли са? Абсолютни неадекватници и малоyмници ни управляват.

48

До "Сделано в К

преди 4 години

Не си прав - ако беше китайско досега да се е скапало!Опит за лек хумор в иначе напрегната среда.Пазете се!

47

До 36 - Тролинститут

преди 4 години

Понякога си мисля че тия *** всъщност работят за Герб с идеята да отвратят всички българи от опозицията. Нон-стоп българоненавистни коментари, и циврене като старици, не знам кой нормален българин може да гласува за хора които мразят България и самосе оплаква като дете.

46

postradal pasi

преди 4 години

S T O P 5G = 60 GHZС

45

65

преди 4 години

До кв.Лагера-ами ето пак липса на лична отговорност.А Фандъкова ли е виновна за Първата Световна война?