9

Анонимен

преди 4 години

и тия маски ще ги опипат с мръсни пъце, после ще ги раздаваткога ще ги стигним ..нидерландцитете върнаха хиляди маски-ментета на Китай

8

Анонимен

преди 4 години

Едно време имаше битови комбинати,където се извършваха всякакви услуги за населението - кроячи,шивачи,поставяха облекла на учебници,обущари,технически и ел.услуги..... и много други услуги за населението, днес ги няма.

7

Леле

преди 4 години

Прекрасна и достойна българка, браво! Да имаш малко силици , но да искаш да помогнеш <3 поклон, мила бабо Маре, благодарности за примера и силата ... това са старите българи, респект!..

6

2

преди 4 години

АКо Б.Борисов не иска да изгони китайците, трябва да го утрепят и после да изгоним китайците, за да имаме Пари, Работа и да сме Здрави.А Българските фирми в БЪлгария трябва да почнат да работят ВЕДНАГА. Иначе няма да има какво да ядем..

5

За 93 годишна

преди 4 години

има доста гладка кожа на ръцете :)

4

Анонимен

преди 4 години

Миличката. Заради всички тях, за които този вирус е смъртоносен, стойте си вкъщи. Колкото по-строго се спазват правилата, по-бързо ще премине! Да си жива и здрава, бабо Мара!

3

Анонимен

преди 4 години

Също като моята майка живяла по бай Тошово време мисли че хората са добри като тогава бабо бабо оня ден един европейски лидер забравих му името каза таман навреме тоя корона вирус да по измрели пенсионерите че били бреме за икономиката на съюза та виж в какви времена живеем на изр.. оди

2

Пламен

преди 4 години

Ей това е всички мрънкат ама само някой се опитват да променят нещата. Браво на жената!

1

Анонимен

преди 4 години

Браво!!!