34

гост

преди 4 години

Лъже. Крепи протежетата на хамериханците в бугаристанско.

33

Брудос

преди 4 години

за 34,35,36,37,42 и редица други: всичко е професионално казано! Аз само казвам: подкрепям казаното. А ножа е опрял до кокала, малкото оптимисти уверяват че на краят на тунела вече проблясва светлина. А аз мисля, ние тепърва навлизаме в тунела ...

32

ау леводесно

преди 4 години

е тва е как така се ни хвалят а накрая сме на първо място по отрицателни показатели за цела еу ропа ?

31

8

преди 4 години

И по-точно кои са те -миене на ръцете , а не знаем колко и кои са заразените ! Бойко те постави там и сега го хвалиш -няма нужда , той сам го прави десетки пъти на ден !

30

Скептик

преди 4 години

Кристалина и Бойко. Жаната дето прилича на мъж и Мъжът дето е по-голяма баба от Меркел. Лика прилика.

29

ИНТЕРЕСНО.....

преди 4 години

СТИГА......СПРЕТЕ С ХАВАЛБИТЕ ЧЕ НА ПРЕМИЕРА САМО ТОВА МУ ТРЯБВА ЕДИН НЕГОВ ЧОВЕК ДА КАЖЕ ХУБАВО НЕЩО И ТОЙ ДА ГО ПОВТАРЯ НА СТАВАНЕ И НА ЛЯГАНЕ - ГОСПОЖО ТИ ВИДЯ ЛИ НЕЩО С ОЧИТЕ СИ ЧЕ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ПОГЛЕДНИ МРЪСНАТА СОФИЯ,*** КОИТО НОСЯТ ОТ ИТАЛИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ПОГЛЕДНЕТЕ ВЪВ ВАРНА И КАК МИСЛИТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПЛАМНЕ ОТ ТОЗИ ВИРУС - ЗАТВОРИХА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН В ДОМОВЕТЕ СИ ЦЯЛ ДЕН ДА СЛУШАТ ИЗЯВЛЕНИЯ НА Б.Б.И ДОКТОРА ГЕНЕРАЛ ЕДНО И СЪЩО ДЪВЧАТ И МИСЛЯТ ЧЕ ВЪРШАТ ГОЛЯМА РАБОТА

28

Анонимен

преди 4 години

"...предприемането на редица социално-икономически мерки в подкрепа на гражданите и бизнеса..."Питам КАК е подпомогнат обикновения гражданин, който стои вкъщи в неплатен отпуск, а онези хиени в парламента даже не приеха временното замразяване на кредитите? КАК точно го подпомогнахте? Да приказвате глупости много ви бива. Революция трябва, ама софиянци си седят дома и не излизат да протестират!

27

Генчо Гунчев

преди 4 години

Човеци, запомнете как се гаврят с вас и когато трябва им го припомнете! Най-бедните в Европа, в най-тежка изолация и без един лев реална помощ за обикновения човек.

26

Пфу

преди 4 години

Селянката Сталинка е забравила откъде тръгна и как Бойко я направи шеф на МВФ. Вместо да фъфли глупости да отпусне 1-2 млрд долара за България за да се подпомогнем в кризата.

25

Анонимен

преди 4 години

Ей,като и видя кривата физиономия на тази "българка"...направо побеснявам!!

24

Анонимен

преди 4 години

Тази криптоеврейка ни хвали,както змията хипнотизира жертвата,преди да и падне в устата!Щом от световната банда ни хвалят,значи вече са ни захапали и отърване от тях няма да има!!!Дали тези бан(Д)ки не са създали това чудовище,за да поробят света?!

23

Одисей

преди 4 години

Всички ни хвалят а ние след три месеца изчезваме, все едно че сме попаднали в черната дупка!

22

гост

преди 4 години

Тази щом ни хвали, значи работата не е на добре. Нещо е станало, което не сме разбрали в залисията покрай заразата. Да не би нещо свързано с Барселона, къщичката, ***. Всъщност, дали там разследването не е прекратено с оглед вируса.

21

Тиква

преди 4 години

Крадливи, цинични мутри на власт, това виждам, ще изпреварим скоро и уркаинци.

20

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не се хвалиме преди всичко да се е разминало.

19

Шефа

преди 4 години

Затова ли Бойко Борисов се е надул като пуяк и се пъчи наляво , надясно , то Кристалина МУ теглила едно лустро!Бойко , Бойко , ами тя тая е по бетер от *** в Банкя бре , никой не и вярва освен Тръмп и ТИ!

18

Анонимен

преди 4 години

А някой знае ли какво става в Африка!?Няма сведенияСпоред офицялни дани болеста и смъртноста в лстинска америка африка и азия с изключение на иран е много малка има щатски сайтове които са доста точни

17

Анонимен

преди 4 години

в Африка не им е до короната , в момента се борят с Lassa Fever , смъртността е 20 - 25 % a заболелите се увеличават с всеки ден .

16

Анонимен

преди 4 години

Само колонии взимат заеми от МВФ.

15

Анонимен

преди 4 години

А някой знае ли какво става в Африка!?Няма сведения!