151

manwithnoname

преди 4 години

Този не разбираше ли предимно от ВиК ?

150

Козяк

преди 4 години

за 152 САЩ отпуснаха ...трилиони! Те могат и петлиони да отпуснат, при тях "отпускане" значи "напечатване"! Че ги сравняваш с Рим ? С кой Рим, сегашният ли? Или имаш впредвид Рим на Август, Тиберий, Калигула, Юлиус Цезар, Домициан, Марк Аврелий и т.н.? Не е уместно да сравняваш САЩ с този Рим, ти знаеш тази империя как се разпадна. И така че някой може да се почуства засегнат.

149

Анонимен

преди 4 години

Ами Караниколов какво блееш? Има много земя за обработване и спри с простотията да унищожавате хубавите ниви за логистични площи! Да почват да сеят, че поне зеленчуци, брашно и олио да имаме! От кол центровете лесно ще се научат как се държи мотика.

148

Анонимен

преди 4 години

САЩ отпуснаха 2 трилиона и 200 милиарда за кризата....Просто пояснение,когато някой сравнява САЩ ,със държави като Китай ,Русия или който и да било...САЩ е Рим....това е и никой не може да се опълчи срещу тях...,но този вирус засега се оказва по силен...докога ли...дано скоро да бъде победен от света...

147

Анонимен

преди 4 години

Каква велика икономика имахме преди 1989. Произвеждахме телефони с шайба.

146

Анонимен

преди 4 години

Когато китай са били империя *** от БКП още са висели на опашките си по дърветата.

145

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Допреди месец ,мед и масло се лееха . Ходехме с каски ,да не ни удрят благините и с обувки с дебели грайфери ,да не се хлъзгаме ,заради маслото, дето се лееше в излишък Сега извднъж ,кой ми с.ра в гащите . С такава мижава и манифактурна промишленост ,работеща на ишлеме и поради липсата на големи структуриращи отрасли ,държава не се строй ,а само се крепи символично ,да не рухне . Малко сътресения , дори и преигравани ,като днешното, и благоденстващата държава ....на колене .

144

Анонимен

преди 4 години

Каква икономика в България.Икономика имаше до 1989г.Сега всичко е унищожено.

143

Анонимен

преди 4 години

Какви "пари" са ви прихванали!Не виждате ли,че ще ви наложат военен комунизъм,при който този в Северна Корея, ще ви се види,като разюздан капитализъм?!Не разбрахте ли,какво се проиграва сега,с милиарди хора и накъде се насочва бъдещето на Земята?!И да прескочите този вирус,Те вече са ви подготвили нов и ще скачате от един на друг,до пълното си унищожение!!!Ха-уж вирусът бил кръстоска от животни,а на животните не се предава,а само на хората!!!Как така?!

142

Анонимен

преди 4 години

Как така нали само преди 2-3 месеца вървяхме само напред и нагоре, стояхме много добре, излишъци се раздаваха в бонуси, на футболни отбори пари се даваха с милиони сега кво стана корона вирусът ще излезе виновен , той" счупи" икономиката май други виновни нема.

141

Абе

преди 4 години

цялата българска история може да се събере в едно изречение - и то гласи "а после станало още по-зле..."

140

Анонимен

преди 4 години

Смятам, че ние Държавните чиновници трябва да бъдем на първа линия, няма значение, кой и къде се намира ...Там на първа линия ...На кой не му харесва, ама няма да бъде Държавен чиновник ..Държавата ни поема всички задължения ...До края на година, всеки месец всеки Държавен чиновник да излиза поне за 5 (пет) дни в отпуска; и без това ние чиновниците сета нищо не правим ...нека да бъдем на разположение на Държавата; на който не му изнася - да напетска държавните ясли ...

139

Тъпомер

преди 4 години

Ква икономика кви 5лв,върнахте ни в пещерите,аман от суджуци,сега ще ми ядете лопата в гърба,щото това е неизбежно,гладъ е по силен от тока.

138

Кармен Златарева

преди 4 години

г-н Караниколов,до преди 30 - 40 год.на Китай не му се чуваше"гласа"като икономика,сега са една от водещите страни...Същото е и с Южна Корея и тя стана за 20тина год.силна икономика. Северна Корея ужким бедна страна обаче и тя дръпна за около 20тина год.и стана толкова силна военно че чак притесни"велика"Америка.има и др.примери. Въпросът ми е: Коя беше причината БГ да стане дори по бедна и слаба за тия 30 - 40год. и кои са виновниците които ни разбиха и ограбиха държавата???

137

boby

преди 4 години

До Анонимен 104Я си наври нещом, сам знаеш къде. Искали хората социализъм. Искат такива некъдърници като тебе. Болшенсвото не искаме и да чуваме повече за светлия социализъм с 200 лв заплата, режим на тока, 15 години чакане аа кола и затворени като затворници в собствената си държава. Ей я къде е Северна Корея. Бегай при социализма ако ти стиска.

136

Joko

преди 4 години

Мисля, че сте в грешка.... До преди месец тръбяхне, че у нас всичко е цветя и рози, а Ппашата раздаваше пари за стадиони, зали , фърчила и за какво ли не! Сега цъфнахте и вързахте с некадърното си управление ! Къде е Министър Горски да каже защо нямаме "бели пари за черни дни " ?

135

Млад Герболяк

преди 4 години

Този не знае ли къде се намира?! В земята-рай единствените определения за икономиката ни са - цветуща , блестящта и в най-лошия вариант е стабилна .Със словоблудствата си този иска да каже че икономиката ни вече е зле и ще става по-зле. *** нагъл

134

Анонимен

преди 4 години

До 134 През "социализма" Не раздаваха куфарчета с пари! Та имаше всякакви хора постигнали всичко с труд!Парите ги раздадоха след 1989 г ,малко преди да дойдат групировките! Ама ти няма как да помниш! Още не си бил плануван сигурно! -:)

133

Анонимен

преди 4 години

Ще умрете от глад, маскирани генерало-герберисти. Ама вЕрвайте. Пазете се от стражниа вирос!!!

132

Анонимен

преди 4 години

Май в скоро врема и парите няма да помагат.