177

teo

преди 4 години

До АнонименРумен Радев не е некадърник, А ПРЕСТЪПНИК, ДОСТОЕН ЗА ЗАТВОРА!!!

176

teo

преди 4 години

До Шаши Явно ти си се ШАШРДИСАЛ, след като защитаваш НАЙ-РАЗЕДИНЯВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ . В учебниците ще пише България е имала НАЙ-ЛОШИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, който не служеше на държавата, а на БКП и ПУтин, които разрушаваха България!!! В учебниците ще пише, че правителството на Бойко Борисов взе навреме мерки и не допусна ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ДА УМРАТ ОТ КОВИД-19!!! Българино ????

175

Minuva42

преди 4 години

Събрал ИТ компании за мониторинг в реално време...Лаладжийски номера! Какво реално време като една проба от Пловдив се обработва в Стар Загора за 4 дена. Реална ви е само тъпотията.

174

Шаши

преди 4 години

И, какво лошо ви каза, че не разбирам? За IT сектора ли, за какво?Каквото и да приказвате-прав е. Отделно, че Б.Б. и генерала ще влязат в историята-като причинителите на Nта национална катастрофа. Това ще пише в учебниците.

173

Котки

преди 4 години

Как ще стане това, господин президент, след като вие наложихте вето върху забраната за разпространение на лъжливи данни?

172

Кольо

преди 4 години

Заеленият потник няма правото да се изказва въобше по темата, тъй като неговият щам е кремълски. На трети март от Шипкя си подписа молбата за уволнение от българския народ.

171

Анонимен

преди 4 години

д-р.Радеф ти си единствения който не знае за какво получава заплата!!!!

170

Анонимен

преди 4 години

Пълен неадекватник

169

Анонимен

преди 4 години

Радев, не знам за какво "зовеш" , ама ако ти се разболееш за теб ще има Апарат и Лечение ,че и за деса ,за *** и баща ти - Нали ?А за Робето ??? ................ полето в бакърена

168

Българин

преди 4 години

Няма ли кой да му каже, че е напълно излишен, т.е., ненужен, защото той очевидно не разбира?

167

Анонимен

преди 4 години

Тоя не млъкна !

166

пиянде мистик

преди 4 години

"Ефективното овладяване и ограничаване на разпространението на коронавируса у нас зависи не само от регистрирането на заболеваемостта, а преди всичко от всеобхватна и навременна информация в реално време."Това е толкова безумен нонсенс, че само един *** дето мисли с фуражката си може да измисли. Абе, м0рук, а като регистрират и после правят по 5 брифинга на ден и изнасят статистиката колко нови има и какво се случва, това не е ли навременна информация в реално време? Лелеее, ужас

165

Анонимен

преди 4 години

За Ковид 19 ли става въпрос или за Софийския вирус че вече се обърках...

164

Руснака

преди 4 години

ЕПИДЕМИЯ НЕ СЕ ОВЛАДЯВА ТАКА! ТАКА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА КОНТРОЛИРАНО!Пълни дивотии и глупости сеят и двамата .. и президента и премиера и всички клоуни под тях! Изпозлват термини без да влагат смисъл, звучат готино, ама до там... нищо на практика! Да Дончо прави си! По мирно време всеки е велик, по време на криза се доказва това величие!Е доказахте колко сте зле, всичките!

163

Дончо

преди 4 години

Възмутен съм от този ... да го нарека "РЪБ" или Тиква просата. Целия свят е в паника и не знае, кой път да поеме, само този МУРУК *** търси политически дивиденти. И не ...никога не съм гласувал за ГЕРБ, смятах президента за "читав" политик...е не е. F OFF.

162

Диагноза

преди 4 години

Обществото ни няма да прогресира , ако някаква мисирка от "Подкрепа" , чиято експертност е събиране на комсомолски членски внос, може да се изцепва с "мъдри съвети" колко милиарда трябва да вземем заем и кога !!! От такива *** сме изпадали в национални катастрофи , а днес пак надигат крясъци за нова катастрофа ! ( сякаш вируса ни е малко зло ).

161

Факт

преди 4 години

Наглост е хора като Радеф да дават мнение кой, кога , колко и къде ще има икономически спад ! Защо ? Защото не може една фуражка, която има икономически познания колкото една кокошка , да дава акъл на доказали се специалисти-икономисти ! Все едно Румен Гечев да дава акъл !!!

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Вижте как се крадат пари от ГЕРБ покрай вирусаПресконференция на БСПНа пресконференция показват как бсп крадат пари от ГЕРБ?!

159

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИскаме БСП,АБВ да се върне на власт!що бе много ли огладняхте?

158

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 2Абе стига си писал глупости,къде ги видя тези китайци в България?по Каскет-ТВ на другарите :)