444

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Ами какво да се каже по въпроса ... Северните държави винаги са били с по добри икономики , а южните не подлежат на никакъв контрол , харчат много живеят на широко и т.н. Всичко това е вярно , но при условие че Германия е завладяла целият европейски пазар и печели от всички, може да бъде по солидарна ... и това е плочата която въртят отдавна.. :)) Ясно е че Европа няма да съществува в този формат това е ясно ... вероятно ще има промени . Според мен не ни е нужен този бюрократичен апарат в Брюксе

443

:))

преди 4 години

До Анонимен"До ну!защото вие сте предатели вы продали россия на ес сейчас живите себе в ес вы переписали историю пуст турков вам поможет"Този лингвистичен бисер е пример как някой презрян русофоб, който неумело се прави на руснак, с цел да насъсква хората срещу Русия, простодушно си представя, че звучи руският език

442

Домино ефект

преди 4 години

ЕС ке се разтури.След Великобритания иде ред на Италия и Испания.

441

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСледва Италекзит, Спаинексзит, и другигзит !това ли ти написаха на листчето бе ? Чемодан, вакзал, масква.

440

италианците

преди 4 години

може да са недоволни от ЕС, но никога няма да нахлупят yшанките.

439

gogo

преди 4 години

Аз не мога да разбера как едните имат винаги пари а другите все искат някой да им плаща дълговете.

438

Лука

преди 4 години

Да поясня за неразбралите: италианците са разочаровани от ЕС и то не от сега. Но това не значи, че от стават братушки с руснаците и въвеждат рублата, набийте си го в главите и спрете да мечтаете за небесни картофи.

437

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 454Мечтайте си. Мечтите са безплатни (и по-добре, щото пари вие нямате).

436

Анонимен

преди 4 години

RIP Евроатлантически простотии > Европа went to the river заедно с коня. Следва Италекзит, Спаинексзит, и другигзит !

435

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 451Цяла Европа е пламнала, тъй че няма нищо "страхливо" и ВЪПРЕКИ ТОВА си помагаме и не само Европа а целия свят, защото на нормалните хора им е ясно, че това е световен проблем. Само рашките се направиха, че не разбраха че е така, но нищо, и тях няма да ги отмине. Джуджи е всесилен на територията на Русия, но КОВИД ще го измести от власт набързо.

434

Анонимен

преди 4 години

Страхлива Европа-нима е лъжа!?!

433

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 444Не сме ти никакви братя. Ако мислиш че са лъжи пали гумите към страни които изповядват уж друга философия. Кеф ти Северна Корея, кеф ти Раша, кеф ти Венецуела!

432

Ани

преди 4 години

Аз не харесвам Европа защото са прекалено социалисти.Тези не харесват Европа защото им се иска да са повече социалисти.Не сме доволни от Европа, но гласовете ни не трябва да се броят заедно.

431

Олд

преди 4 години

До всички млади онанисти и дърти чикиджии-ЕС ще оцелее напук на всички вещери.

430

ти какво работиш

преди 4 години

До И.Б.

429

Анонимен

преди 4 години

До ЕСОще по времето на комунизма Велко Верин от Свободна Европа казваше в прав текст,че Запада са бакали и интересчии!И че не бива да им вярваме!И какво излезе!?"Евросолидарност", "общ европейски дом",а когато опря яйцето отзад и на бързо предадоха Италия!След тая щуротия ЕС няма да е същия!А за нас направо не ми се мисли!

428

И.Б.

преди 4 години

Мързеливият винаги търси някой да му плати дълговете и говори за "обединен публичен дълг", насочвайки се към Германия, където хората знаят да работят!Мързеливите италианци (не работливите от тях) да се научат да работят, а не да търпят мафиотите и да чакат наготово. Освен това е нужна лична дисцилина и отговорност за собствените си дела.

427

Анонимен

преди 4 години

братя българидокато не осъзнаете че понятия като- пазарна икономика- свободен пазар- евоатлантическа солидарностса най-големите лъжи които са ни серварали през последните 30 години все ще сме в поми.йната ямаосновни принципи на евроатлантизмо са7- няма приятели - има интереси- болен се такова докато е на леглонали чувате че международния валутен фонд- една частна банкавече е готов да отпуска помощи- разбирай кредитиза окончателно заробване на обеднелите след тази криза държавици

426

ЕС

преди 4 години

Не мога да повярвам за Италия, която е от първите членки заедно Белгия, Люксембург, Холандия, Германия и Франция - 1958г как се отнасят. А как ли ще се отнасят с нас когато УЖ се приравним с тях?

425

Мдаа

преди 4 години

До Котки до До КоткиНееееее, не си го разбрал правилно. Всъщност, баща ти ти е ядосан, че не си миеш краката всяка вечер. От там ти идват проблемите.