34

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИ КОЙСИ на 20 Твърде наивно вярване в светлия коменизъм.

33

чичо Пей

преди 4 години

До Одисей Всичко което споделяте е вярно но много много меко казано.

32

чичо Пей

преди 4 години

При тая липса на маски в България каква Австрия какви 5 лв.

31

Анонимен

преди 4 години

"Швейцария на Балканите"Засега сме Бангладеш на Балканите...

30

Анонимен

преди 4 години

Като пристигнат нашите от Китай, ще направим реекспорт.

29

Анонимен

преди 4 години

Баце най-добре знае. Той е манекен на маски еднодневки. Носи ги на очите и като брадата на Дядо Коледа.

28

Одисей

преди 4 години

Това са нашите медии! Огромно заглавие за да прикрие мизерното състояние на нашата подготовка около пандемията, А тя е, в сравнение с това което правят другите, нулева! Ние ще изнасяме обдекла, ако ! А внесохме ли достатъчно кислородни апарати за инфекциозните отделения? Маска и облекло е важно, но ако въпреки това се инфектираш и те вкарат в инфекциозното? И няма маска за тебе? И Бойко в позата на победител! Щеше всичко да е много смешно ако не беше толкова тъжно, много тъжно...

27

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До Анонимен 29НА СТАРИЯ ГЕРБ НА БГ ПИШЕШЕ ТАКА - ОСНОВАНА 681 г ПОЧИНАЛА 1944 г

26

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИ КОЙСИИ какво му е лошото,ако станем Германия на Балканите,нали сме заедно в ЕС?

25

Анонимен

преди 4 години

koi bg premier ministar vkara v bg chervenia krast i koga, s koi bg zakoni, kolko filiala ima v bg i koi e chasten sobstvenik na firmata?popital Ivancho Mariika...togava Ayshe mu otgovorila...

24

стрина мара

преди 4 години

бойко борис-спасителят на планетата!

23

Alo Alo

преди 4 години

Къде са тия облекла БЕ,толуп.От 15 дни слушаме за тия маски,облекла и подобни . По аптеките няма нищо.Само приказки,тя пандемията свърши вече,ние облекла и маски не видехме.Аман от тия приказки.Пуснете по аптеките да си купят хората,да не се оглеждат по улиците и трмвайте,кой кашля и кой не!

22

ivailo

преди 4 години

*** банкянски , пак ли бръщолеви глупости на които си вярва ?? Още малко ще каже, че цял свят разчита на мощната българска икономика да ги зарежда със защитни облекла :)) Нищо , че много от българските лекари все още са "голи и боси".

21

Анонимен

преди 4 години

Нужни са за България ..Австрия е богата ,Гърция как поръчаха от Индия ..

20

Анонимен

преди 4 години

На какъв език Курц е проявил интерес към несъществуващи БГ облекла да не ги е гледал нарисувани с химикал на лист от тетрадка.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ НЕ МОЖАХМЕ ДА СТАНЕМ НО ВИЖ ГЕРМАНИЯ НА БАЛКАНИТЕ ИМАМЕ ШАНС

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов е много много голям! Благодарете на Господ, че по време на тази криза не са *** на власт, а господин Борисов!Добрата му комуникация с всички европейски и световни, политическата закалка която има и управленският му нюх, са предпоставка за безпрецедентни и адекватни действия за защита на българите. Защита на тяхното здраве, права и свободи!ПОКЛОН пред къртовският труд на този Голям Българин!!

17

Анонимен

преди 4 години

Ми да си ги прдадем наличните на Австрия ,и после да тръгнем да търсим по света нови по -скапани и некачествени пък на всичкото отгоре ни казват ,че са и по - скъпи,щото трябва да се усвояват европейски пари;););).Ей Бойко тикво такава пак измисли нова схема.

16

Анонимен

преди 4 години

Можем да си го позволим, все още удържаме епидемията.На когото намерим сили да помогнем, утре ще помогне на нас. Нормално е да помагаме на държави съизмерими с нашата. На Германия или САЩ например , нашата помощ, ще е капка в море.Но заради успеха с контрола над епидемията, Турция няма карантинни изисквания спрямо българския транспорт.

15

Анонимен

преди 4 години

Имайте предвид, че това е казано от правителствения център/Тиквун. Никъде другаде няма да намерите официална информация.