33

Анонимен

преди 4 години

Направено плащане, а няма налично видео. Не отговарят на телефон и имейл.Аматьорска работа.

32

Вяра

преди 4 години

Платформата не работи от 7 мин.

31

Засукан свят/Хайтов/

преди 4 години

В годините след всичките прочитания съм запомнила разказа дума по дума.И пак го препрочитам за н-ти път. Потвърждава се житейската истина: "Човек не знае какво печели, когато губи, и какво губи, когато печели". А съм на 64 - достатъчно, за да се уверя в мъдростта на по-възрастните. Бъдете живи и здрави. И не се оставяйте тягостните мисли да ви завладеят. Най-тъмно е преди разсъмване.

30

Апостол

преди 4 години

А, към себе си... Там няма нищо! Към Бога требе ке се обърнеш, към Бога!

29

Анонимен

преди 4 години

Искаме или не - ще ни се наложи да го направим!!! И дано там намерим (в себе си ) Човеци, не пpoгнили кapантuu!

28

Анонимен

преди 4 години

Той остана от малкото нормални хора :((( Човек!!!!

27

Щирлиц

преди 4 години

Сядам на един стол,и започвам да се обръщам към себе си.Не съм решил в каква посока да започна обръщането,може да е заразно като моноспектакъл.

26

пенчо

преди 4 години

Като се взираш в себе си , нищо не се получава!Като се взираш в Бога , чрез неговия Образ , Който е Христос , Чиято биография е Писанието , Неговия Дух те променя в същия Образ !Това е Пътят !

25

Анонимен

преди 4 години

Талантлив е без никакво съмнение, но преекспонира, че е гей.Стана известен в България с една лигава песничка ти ри ри рам.

24

Анонимен

преди 4 години

мариус несе безпокойизявите на най-големия ни артист по телевизията са временно явлениедано си го приберат началниците му от вашингтон илида си отиде на вилата в барселонатоя специалист по всичко ни направи поми.*** яма на европатаи иска всички да са бок.луци като него

23

Анонимен

преди 4 години

Да се обърнеш към бог е да се обърнеш към себе си. Защото храмът на бог е човешката душа. И аз понякога трудно разбирам Куркински, но търся причината в себе си. в себе си

22

Анонимен

преди 4 години

по една лопата и бойко да ви праща да ринете чакъл на магистралата ако изобщо на някой вече му трябва магистрала

21

пенчо

преди 4 години

Та човеците ,цял живот все към себе си са обърнати бе ***, сега е време да се обърнат към Бога!!!

20

Мариус Донкин

преди 4 години

Само да допълня Ивайло!!! Да се обърнем не към себе си,а към Бога с молитва за помилване.Да промълвим поне едно..."Господи помилуй" !

19

читател

преди 4 години

Някой да го е питал нещо тоя с особени любовни интереси?Може би ще ни посъветва и как да станем обратни?

18

Анонимен

преди 4 години

Само Куркински липсва в цялото мазало с този вирус.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен""Нобеловите награди за мир,са на името на изобретателя на динамита",не на името, той ги е учредил, с парите от динамита.Ако не ти харесва - не кандидатствай , има и други награди, димитровски, сталински, ленински и др.

16

Loyko

преди 4 години

Интересно, накъде е бил обърнат досега?Време е за творческа ваканция,на творците на изкуство. Сега е момента да осъзнаем,че Култура е средата в която живеем и отношенията между нас.Всичко друго е политика и отношение към изкуствата.Време е и да осмислим ,че не е нормално да няма тоалетна хартия и сапyн по училища,кметства,публични тоалетни,както и безразборното шетане на бездомни кучета и хвърляне на отпадъци по улици и сред природата,т.е Цивилизационно израстване.

15

Някой

преди 4 години

Мариус, тези, които са си загубили работата, и сега стоят арестувани, гладни и безработни вкъщи, гледайки празния хладилник, те, дали ще се зарадват на твоя моноспектакъл? Леко е дразнещо, когато творец или някой друг с доста тлъстинки дава акъл как сега е време да се обърнем към себе си ...

14

Krom

преди 4 години

О, а на тея с червените палчета - точно Черното пиле Ви пожелавам да Ви "забавлява" при тези условия. Гарантирана депресия. Айде, приятно снобареене.