212

Анонимен

преди 4 години

Срам ме от тези псевдо артисти , организатори и т. н. Само два месеца криза и ревнали вече на държавата.

211

Анонимен

преди 4 години

Ковид 19 засега убива само физически хората. Ако за два месеца може да убие цяла култура значи културата толкоз я бива. Нищо което е било силно досега не може да умре за два месеца. Всички чакат на държавата. Истината е че истински талантливият не го прави. правят го само некадърниците които стоят на щат и треперят за заплатите си. На културата това й е проблемът - много некадърници има там които обаче искат да ядат. Май ще трябва да се преквалифицират , сори.

210

Анонимен

преди 4 години

>>"Ще помогне ли държавата?"<<<Е-е-е-ех, мечти-и-и-и!

209

бибибибиби

преди 4 години

Ако отвориш вратата и някой се е изср-ал пред вратата ти - това е инсталация. Ако отвориш вратата и някой се-ре пред вратата - това е пърформанс. Толкова за бг халтурата.

208

но

преди 4 години

До А, Бербатов направи дарение и дори е отворил някаква инициатива, нещо което много му отива.

207

2

преди 4 години

До 1тя държавата се самоубива

206

Защо

преди 4 години

Държавата да помогне, означав да вземеш пари от ДРУГИТЕ, а питали ги ПЪРВО. Загуби има и не само за тях.... какъв е техния принос към обществото - нулев в БВП е тогава сори бонбони...

205

А,

преди 4 години

Кобрата милионера,"великия"спортист колко дари? Стоичков, Бербатов, Божинката, Джизаса,Голямата и малката перука,семейството на Илияна Раева,които се натрапват по медии?Разните продуценти милионери като Иванушка и Андрешко, Халтураджян,Любо Нейков и съдружника му Евтим Милошев,халтураджията Рачков,Митьо Пайнера и чалгарките му,и още и още и още богаташи олигарси, политици. НикитУ Илиев хвърли милиони за халтурки.У нас вече няма нито спорт,нито култура,само халтура натрапвана от всички медии.

204

анонимен

преди 4 години

Короната убива всеки ден семейства с малки доходи или останали без доходи! Преди човек да помисли за култура, той и семейството му трябва да са нахранени и да имат минимален домашен комфорт! Сега и него го нямаме с тази изолация! Всички търпим загуби, така че културните дейци, да не реват!

203

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов каза, че в България няма производство на боб и леща, зеленчуци също внасяме. На полето няма вирус, а работа има за всички.

202

sas

преди 4 години

ще помогне тя... след 2 месеца е фалирала

201

Само питам

преди 4 години

А Николета Лозанова от културните дейци, спортните ни звезди или е на свободна професия ? Щото я има навсякъде. Виден пътешественик посетила много световни дестинации.... позната на ЦЕЛИЯ спортен свят ... блогър... влогър... модър.. и еротичен манекен... Тя сигурно трябва да получи и бонус към помощите и отстъпка при следващата скорошна операция за увеличаване на бюста .

200

обективен

преди 4 години

Когато не даваш нищо ,не получаваш нищо.Редно е да върнете парите на хората, след като не можете да им предоставите това за което са платили.Ако се криете зад тези "форсмажорни обстоятелства" е редно да знаете че те са за всички-организатори ,застрахователи ,банкери и т.н. А и да си зададете въпроса от къде ще дойдат парите за вас? От кой сектор ,драга ми Цветелинке?А ако до сега не сте си задавали този въпрос, сега е време да си го зададете и да научите отговора.

199

уточнение

преди 4 години

В условията на пазарна икономика оцеляват адаптивните ,умните и трудолюбивите.На вас културтрегерите ,ще ви се наложи да се запознаете с работата като такава ,в истинския смисъл.Все пак може да си откриете набирателна сметка за дарения.Така реално ще разберете кой цени таланта Ви и приноса Ви към обществото.Уважаема Цветелина Грозданова -Давидова ,ще Ви се наложи да слезете на земята ,при хората.Във всички случай ще има положителен ефект.

198

Инженер

преди 4 години

Само те ли са? То скоро инженери няма да останат. Промоутърите ли са най-важните в цялата държава!?! Не стига, че са се нагушили с пари, но понеже имат силно лоби, сега реват да им се раздава и на калпак. Парите трябва да отидат за най-важните и неотложни сектори, които са животоподържащи.

197

Организатор

преди 4 години

Никакви пари не им се полагат.Пример!Фирма ''NAT LTD'' е фирма за озвучаване техническият екип бива експлоатиран,осигуровки няма.Собственика на тази фирма е параноичен и подъл човек.Ако им се дадът пари ще ги дадът за техника,но не и за заплати,защото такива няма.

196

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 4 години

УЖАСЪТ Е АКО ПО 3-4000 ДУШИ СЕ РАЗБОЛЕЯТ В СЛИВЕН, ПЛОВДИВ И СОФИЯ В "ОБОСОБЕНИТЕ" ГОЛЕМИ КВАРТАЛИ (общо там са 3-4000000). Държавата ни ще издъхне! Ще дойдат спасители "освободители трети" да я реанимират, НО ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!

195

1

преди 4 години

Ковид убива държавата, каква помощ чакате?

194

Ебасси

преди 4 години

Ама ние и култура ли сме имали ? Туй призив с нашите данъци да помогнем на културните и спортни родни величия като Азис,Криско, Сузанита , Валери Божинови Явор Бахаров ли е ?

193

Ина

преди 4 години

По въпроса с културата. Вчера ден на театъра.Реклами, линкове, как спектакълът на Мариус Куркински "Черно пиле" ще бъде достъпен онлайн от 20,30 мин., по повод празника. Отивам на линка в уговорения час и хоп, ако иската да гледате 7.80 лв. Стана ми неприятно. Обичам театъра, наясно съм, че няма нищо безплатно, бях си купила билет за този спектакъл, но се отложи заради извънредното положение . Съжалявам, но така не се прави!