13

Анонимен

преди 4 години

Необходимо е напълно да се блокират превозите на пътници. Пътуват само товари. Населението е просто, то не осъзнава напълно опасността. После ще е благодарно. населението има 90 милиарда лева спестявания по банките. все някак ще се изхранва 1-2 месеца. Сега всеки реве че няма пари. А старците хвърлят по 5-10 хиляди лева през терасите на измамниците. Пак повтарям , в банките хората са скътали 90 МИЛИАРДА ЛЕВА "БЕЛИ ПАРИ" ЗА "ЧЕРНИ ДНИ" Ето ги черните дни. Под дюшеците не се знае колко.

12

koko

преди 4 години

В дървената каросерия на зила е по-безопасно.

11

Анонимен

преди 4 години

Точно се прибирам от магазина, излезте да видите града - всеки е тръгнал на някъде. Бабета, оенсионери, млади, разби разхождат кучета, коли пълно ...Няма контрол никакъв. Помнете ми думите, след няколко дни Пловдив ще настигне София по заразени

10

Анонимен

преди 4 години

Вижте на софииското летище, линията между терминал 1 и терминал 2, как тъпчат хората в малкото бус-че или в малкия автобус!

9

..

преди 4 години

Те и магазините за черна/бяла техника работят.... а *** те са на наш/наши човек...

8

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив се разпускат и вече на никой не му пука. Всеки си намира извинение за да тръгне на някъде и резултата е на лице - още 4-*** заразени и ще станат повече.Пловдив стегни се малко!

7

Анонимен

преди 4 години

Аааа, то това само да беше - цвете щеше да бъде!Нали помните трагедията с обърналия се на завой автобус който взе много жертви?Тогава се заговори, че ще въведат строги мерки във всички междуградски автобуси да се слагат задължително колани.Познайте как това беше изпълнено?Претъпкани междуградски автобуси, в тях хората пакетирани като сардели, не на 2 метра а 2 сантиметра няма между тях, правостоящи! Та тогава още заплашваха че всички трябва да са с колани иначе лошо! Е, приказки само.

6

Анонимен

преди 4 години

И аз мисля, че няма начин да се кача в толкоз претъпкан автобус.Въщам билета, чакам следващ, и въобще дистанцията е малка, цената е няколко лева.

5

Съвет

преди 4 години

Да се махнат част от седалките и да се разредят през една.Така де !

4

Миро

преди 4 години

Точно този много добре знае, и не е от ГЕРБ, бъди спокоен, даже нон стоп критикува , а е собственик на най-голямата транспортна фирма в Пловдив, има много автобуси и две големи автогари - Юг и Родопи, така , че ако не си подготвен не се изказвай, ***!

3

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе егати гербавата калинка какво значи "големи автобуси" въпроса е пътниците да са на достатъчна дистанция, но това пък води до по-малко пътници. Фирмите които извършват такива превози едва ли разполат с достатъчно автобуси за да могат да превозват нормалния брой хора когато сме в инзвънредно положение.

2

ss

преди 4 години

И защо се качват в автобуса? Айде да си признаем, че ние сме виновните поне веднъж ! Шофьора ако откаже да качва и ограничава кой да се качва кой не ке го изядат с парцалите тез дето се оплакват, че им нарушават правата бла бла ! Ай сектир !

1

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да ги застави да курсират на загуба. За тази цел имаше ДАП.