17

Едно към едно

преди 4 години

Там ходжите ги баламосват, че Аллах ще ги пази, стига да се молят усърдно! Нашите попове правят същото! Разликата е втова, че турците повече вярват от нас.

16

Наблюдател

преди 4 години

На турците кюрдите им създават проблем,като не спазват карантината,а тука пък ромите.Много малко умрели в 83 милиона Турция, защото в Европа толкова умират на минута.

15

Втора легия

преди 4 години

Нищо добро от анадола така е от векове .!.

14

Сатирс

преди 4 години

7300 теста са направили за едно денонощие. Нашите направиха 7000 теста за 20 дни.

13

До 12

преди 4 години

Когато числата говорят, умниците е редно да мълчат.Така е, не е така е разговор за безделници. Отивам да свърша нещо полезно.

12

До 13

преди 4 години

Масово хората правят много неумности.На мои роднини също не помогна особенно. Но обща статистика за това няма.

11

ЕЕМ

преди 4 години

Понеже им е много зле здравеопазването масово Българи отиват да се лекуват там.

10

Анонимен

преди 4 години

Не да 75, а поне 7500.

9

Анонимен

преди 4 години

zarazate e nay ve4e v yugoiztoka kadeto sa predimno kyurdi koito ne spazvat pravila.Po golemite gradove ulicite sa prazni i vseki vnimava

8

Анонимен

преди 4 години

Дано сега стане ясно, колко на временни и точни са мерките на щаба.Отделно и качествата на нацията ни.

7

vlady

преди 4 години

За съжаление турците не могат да подават жалби до новоизбрания Цариградски патриарх архиепископ Сахак Машалян - още от малкото арменско освобождение 1894г. жалбите им не се приемат от компетентната институция.

6

WBA

преди 4 години

Снощи говорих с приятели които живеят в малък град (около 100 000 жители) , които казаха ,че много малко хора там спазват карантината. Само в Анкара и Истанбул спазвали. Събират се на групи и хич не им дреме. Масово са без маски и ръкавици. Също така, Ердоган никакъв го няма по телевизията, последният път изглеждал като грохнал старец.

5

Анонимен

преди 4 години

Е то навсякъде страхът от загуба на работата е много по-голям от колкото от коронавирус.. Решиш ли да се изследваш веднага ще цъфнеш положителен и като ти затворят фирмата заради това, ще последва шут от ръководството...

4

Анонимен

преди 4 години

Е, нали турчетата се тупаха по гърците, че Турция е незасегната и нямало Коронавирус в Турция, само в Европа имало. И сега какво? 3000 заболели и 76 загинали. В Германия има 50 000 заболели и 200 загинали. Ердоган се тупаше по гърдите, но сега не може да спре Коронавируса и турчетата *** като мухи. Явно Турското здравеопазване е много зле. На турците само устата им е голяма...

3

Много

преди 4 години

хора дето са ходили само до Истанбул, Измир или Айвалък си мислят, че цяла Турция е така. Навътре в азиатската част е страшно!

2

акъл

преди 4 години

Нали се турчетата се биха в гърдите колко са незасегнати и колко гадна е европа, че я застигало това заради мерките срещу Турция. Сега плащат скъпо за самохвалбите.

1

Анонимен

преди 4 години

Пак кюрдите им създават проблеми...