23

Анонимен

преди 4 години

перник е основен преносител на заразата , трябва да ги изолират с помоща на армията!

22

Боклукчията

преди 4 години

Хитро е шофьорчето на Илински.Ще събира бележни от десетки КПП-та няколко месецаПосле ще занесе хартията на вторични...С пари ще се напълни... Провърва му в живота, ех, ***'а му!...

21

Анонимен

преди 4 години

До wild horse"Какво толкова важно работят перничани в София в момента?"В предвид че в София в момента работят единствено болниците логистиката и супермаркетите, означава, че задръстването е причинено от Лекари, мед. сестри, шофьори в логистиката и продавачки в хранителни маркети.

20

Някой

преди 4 години

Като не им харесва - да ходят да си копат кюмура. В София нямат работа!

19

wild horse

преди 4 години

Какъв е смисълът от всичко това? Какво толкова важно работят перничани в София в момента? Трябва да затворят всички движения за седмица поне,с изключение на хранителна и фармацевтична индустрия и да се ограничи всякакво публично събиране. Нали тези хора общуват цял ден,после го разнасят обратно. И защо идват,като стигат към обяд и след 2-3 часа трябва да си ходят обратно

18

Това е малоумно

преди 4 години

Да затвориш движението между Перник и София е все едно да затвориш движението от ж.к. Люлин към центъра. Икономиката на двата града е изключително свързана. Буквално двата града образуват една икономическа зона.Да се правят ограничения по книга е малоумно. Добре е да гледеме и реалността понякога.

17

Анонимен

преди 4 години

и каква е точно ползата от КПП на Владя, никаква, просто половин Перник работи в София, каква превенция е това. За конкретния случай тормоз безмислен.

16

Факт

преди 4 години

Тези КПП-та са огнища на зараза, ама толкова е акъла на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 4 години

Къде са тръгнали тия *** бе? Или ще правим карантина като хората за няколко седмици или да отменят всичко и всеки да прави каквото си иска

14

Г

преди 4 години

Дистрибутор съм в една фирма и имам служебна бележка сутринта ми искат и декларация нали уж нямаше да трябва и после защо се бавят простотия голяма

13

Анонимен

преди 4 години

За какво са тия ккп-та, освен за да бавят хората? Тия декларации да не би да гарантират че влизащите и излизащите са здрави? Какъв е смисълът изобщо? Тази мярка има нулев здравен ефект.

12

.

преди 4 години

Оти не пътуват с трено? Он не спира на блокадо!

11

Илиян

преди 4 години

Седнете си на задниците!Като гушнете букета ще се опразнят пътищата!

10

Анонимен

преди 4 години

Премахнете ненужните КПП-та!

9

Анонимен

преди 4 години

Или пълна блокада, или пускаш всички. Притежаването на бележка от работодателя или наличието на друга уважителна причина не означава, че приносителят не е заразен. След няколко дена полицаите ще бъдат нужни на други места, за опазване на обществения ред и живота на гражданите.Да се чуди човек откъде извадихме световен шампион по шахмат... Бог наистина е създал света от нищо.

8

Анонимен

преди 4 години

Парадокса е, че да ползваш обществен транспорт и влак където риска от зараза е в пъти по-голям проверки няма.

7

Анонимен

преди 4 години

Еми господата пингвини, да вземат да им намерят работа в Перник!

6

az

преди 4 години

Всеки ден закъснявали? наглост безпожна. Ми ще тръгвате по-рано бе. най-добре изобщо да не тръгвате.

5

Нане

преди 4 години

Аве, щом е толкоз страшно...Да слагат пълната забрана и това е!Така само праят хората на *** и ако има зараза, тя се разнася... Ще пострадат и двете страни и полиция и граждани!

4

Анонимен

преди 4 години

При пътуването с влак все още няма проверки проблема е, че риска да се заразиш във влака е много по-голям.