39

Анонимен

преди 4 години

Всичко се върти около едни милиони които трябва да се откраднат.

38

Анонимен

преди 4 години

До 37Ти като не искаш да ходиш на работа не ходи. Обаче ние останалите искаме да работим и да си запазим работните места, както и фирмите в които работим да оцелеят.

37

Анонимен

преди 4 години

зора им е да дръпнат на всеки от кръвта. Искат генетична банка щото можели успешно да клонират всичко От домат до Американски президент

36

Анонимен

преди 4 години

И трето според медицинската литература въпросните бързи тестове имат между 40 до 60 % достоверност.-----Не знам какви фантастики четеш. Единия тип бързи тестове са с 89% точност, другия тип са с 93% точност. Бавните тестове са ти с 97% точност и именно за това тестват втори път, ако излезеш положителен

35

охх

преди 4 години

*** работодатели. Искат хората да бачкат не им пука да ли ще умрат от вируса. Те си пият уискито в офиса и си броят парите.***няма да ходя на работа. Държавата да ме гледа стига сте гледали само ***

34

Дистрибутор

преди 4 години

И след 3 дни - отново, след 6 - пак и така до Нова Година!Давайте, сега е момента да станат милиардери някои!

33

Анонимен

преди 4 години

И какво става като с "не толкова надежден тест" се тества да кажем служител в ресторант или работник в голяма фабрика и тестът дава фалшиво отрицателен и човекът си работи спокойно без да знае, че заразява други?... Нямам думи

32

Анонимен

преди 4 години

Ооо Боже,Шеметите отново са Тук! Младеж,изпращаш здравите на работа:Туризъм и ресторантьорство колапс! Търговия и услуги колапс! Транспорт и логистика колапс! Оръжейна индустрия колапс! Автомобилен клъстер колапс! Всичко останало което работи е на 30-40%! Къде и какво ще правят Здравите? Аман от такива н'едоклатени "експерти"

31

Анонимен

преди 4 години

Не от сега се чудя на тези харвардски и т.н. възпитаници как върло им промиват мозъците, лишават ги от емпатия и човечност и ги правят като еднотипни роботи! Новият световен елит... Опасно и тъжно!

30

Анонимен

преди 4 години

И като изпратиш здравите на работа, какво? Най вероятно ще произвеждат и продават капани за Мъцари,кому е нужно да давате трибуна на такива пишман"експерти"

29

Жорката

преди 4 години

И аз имам една идея. Всички болни да се излекуват веднага, а здравите да отидат на работа.

28

Жорката

преди 4 години

Завършил Харвард и още куп други университети, но мисълта му тече като на плеймейтка. Евала братме

27

изнервен

преди 4 години

И на тези *** трябва да им се обясни, че като изкараш един човек отрицателен, а той е заразен, ще го пуснат на работа и гледай лавината.

26

Анонимен

преди 4 години

Всички които не могат да решават системи от диференциални уравнения втора степен и не могат да декламират уравненията на Максвел да се бесят!Има един Деян - много т. ъ. п. е. Така за нищо време ще се решат проблемите.Изключително опростяла публикация!

25

Лаборант

преди 4 години

До ОбективноИдеята не е лоша, но нямаме толкова специалисти ,които не да вземат, а да изследват подобни тестове. То не е толкоз просто, гаджето ми е молекулярен биолог.

24

Анонимен

преди 4 години

Аман от чугунени глави. Не знам на генерала докога ще му издържат нервите? Факти и пак баба си знае едно. Бърз тест, та бърз тест. Доколкото чух румънския здравен министър е "изхвърчал"след идеята му за поголовно тестване на жителите на Букурещ. Обяснява се като на блпндинки, че сегашните бързи тестове стават при затихване на епидемията за научни изследвания.

23

Обективно

преди 4 години

Нито има толкова тестове в момента, нито има кой да ги направи. Това е идея ,която е от вчерашния ден. 7 милиона теста!?А кой ще ги направи....в момента имаме около 10 хиляди теста. Няма и откъде да ги купим. Зелен пропуск.....Здравен фашизъм!

22

Деян

преди 4 години

Прекрасна идея,аз съм за.Неможе да не ходим в друг град,неможе да не ходим в чужбина,неможе да спрем да пътуваме,не може да спрем да живеем.Ще си съсипем икономиката ако продължаваме така.Трябва да се научим да живеем с тази болест-здравите да работят,а болните да се лекуват

21

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти съм се заричал да не обсъждам mъпи теми, защото погрознявам...

20

Анонимен

преди 4 години

Само вселената и човешката глупост са безкрайни, като за първото не съм сигурен... Алберт Айнщайн