66

RBB

преди 4 години

Тук пишат само некомпетентни *** и хора, които си нямат представа как минава един ден на учител в днешната остановка. Аман от разбирачи!!

65

Славо Т.

преди 4 години

Не вярвам.

64

мадона

преди 4 години

Ама каква е тази аритметика, която се шири тук?

63

ЯВОР

преди 4 години

90% от децата използват дигиталното обучение, а дали и 60% имат къде да го правят?

62

сладур недохранен

преди 4 години

Не се напъвай!

61

666

преди 4 години

Г-н Вълчев, и вие не живеете в реалния свят,а в някаква виртуална реплика.

60

Учител

преди 4 години

Около 30% от учениците са от малцинствата, които не ги интересува. Как ги събраха 90%

59

напротив

преди 4 години

До напротив10....не 19

58

напротив

преди 4 години

Направете матурите - 4, 7, 19, 12 и на вас ще ви се изясниработи ли диг. обучение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

211

преди 4 години

И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ,ПРЕДИ ДА СТАРТИРАТЕТАКЪВ "КОЛОСАЛЕН" ЕКСПЕРИМЕНТ,НАПРЯВЕТЕ СИ ПРУЧВАНЕ!КОЛКО ДИГИТАЛНИ УСТОЙСТВА ИМА В 1 СЕЛСКА КЪЩА.И КОЙ ГИ ПОЛЗВА?

56

А ДЕ???

преди 4 години

"90% от децата използват дигиталното обучение"МИ ТОГАВА ЗАЩО ЗА 7 КЛАС НВО -ТОЩЕ Е САМО ОТ УЧЕБНТО СЪДЪРЖАНИЕ ОТ ПЪРВИЯ СРОК?А В 4 КЛАС НВО -ТО СЕ МАХА???

55

ВАРНА,ПЛОВДИВ,СОФИЯ

преди 4 години

НЕ Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Оф, при 55% МАЛЦИНСТВА ,,,КАК СТАЯВА???

53

Анонимен

преди 4 години

ееееееееееееех, Вълчев, и ти си мислиш, че живееш в България?!

52

да ви кажа

преди 4 години

До kirasirrav Там се ползват 4 сайта фейса, утуб, тик-ток и НЯКОЕ порно.

51

гето

преди 4 години

По ТВ показаха, че се разпечатват материали за децата от гетата. Други са включени в групи в достъпните за тях платформи. Някои даскали доста се трудят, подготвят, обикалят, създават материали. Други, най-вече пенсионерите са в отпуск и болничен, както се писа по-долу - до приключване на ситуацията. Директорите много добре виждат и знаят кой как работи, но кръшкачите са нечии протежета. Какво да се прави?! Както до сега едни работят, други си клатят краката. Решението е пенсия или заплата!

50

kirasirrav

преди 4 години

Много ми се иска да изкарат данни за % онлайн учащи в гета и махали от малцинствата, и въобще как върви там нАучния процес, също и компетентността на значителна част от педагозите да се справят с онлайн преподаване. Не може само със частично ползване на Ютуб и Фейс, както СКАЙП и Вайбър да се смята че ученика (респективно учителя) имат достатъчна компютърна грамотност / аз имам ежедневен поглед в/у такива деца и мога да кажа че неграмотността м/у тях е въпиюща /

49

защо

преди 4 години

Защо? Защо? Защо? Как да ги уволни?! В някои населени места повече от 50% от учителите а пенсионери, стари протежета на директорите. Те получават заплата над 1200 лева и пенсии, или общо над 2000 лева месечен доход. В тази ситуация повечето от тях са в болнични или платен отпуска до приключване на ситуацията. Пак си получават пенсии и заплати. Дори по ТВ казаха, че ще преизчисляват пенсиите на работещите пенсионери, които в БГ са над 400 000. Е, какво очаквате?

48

???

преди 4 години

Принципно не е добра идея да се задължават всички да работят с Майкрософт. Съвременните решения са WEB базирани и работят на всякакви платформи. Тези, които вкъщи имат компютри с някакъв вариант на UNIX, дали ще могат да работят с този майкрософт тиймс?

47

39

преди 4 години

До щабаНяма ли карантина за малоумния министърЗащо да няма нулева годинаКакво ще се изгуби