10

Анонимен

преди 4 години

Русия, Германия и САЩ са империи. Те не са братя на никого и не искат да помагат на никого. Тяхната цел е да печелят от своите колонии. Когато привидно "помагат" - примерно с еврофондове или с евтин природен газ, това не е помощ. Това са инвестиции от които те печелят пари. Просто печалбата идва по индиректни схеми. Който си мисли, че има братя или приятели е чисто и просто ба лъ к.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЦитат: "Щом предаваш собствения си брат, заради скапаните пари..."Славянско братство НЯМА. Славянското братство е измислена от Русия концепция - утопична измислица подобна на евроатлантическите ценности. Сърбия нападна ли България 1885-та година? Нападна ни. Това братство ли е?Русия не е брат на Украйна и Беларус. Русия е империя и не възприема Украйна и Беларус като независими държави.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами украинците са на такова място, че ако не ги ползват краварите, ще ги ползват рузките идьоти. За всички агресивни планове на руснаците плащат украинците и белорусите. Москва започва войните, а бойното поле са винаги Украйна и Белорусия. И сега е така - Путин започна първи.

7

Анонимен

преди 4 години

Самоубийство с три куршума в гърба...

6

Анонимен

преди 4 години

Те украинците как си го набиха самички батееее... Краварите ще ги ползват докато има нужда.. и после на бунището. Но си заслужават съдбата. Щом предаваш собствения си брат, заради скапаните пари...

5

110

преди 4 години

Сега е момента да обвини Covid-а.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Запада д съсипа тази инсче красива страна."Точно на теб някой ти е доверил какво се случва зад колуарите на украинската политика за да можеш да отсъдиш кой е съсипал Украйна и кой не. Форумни смешници. Мислите си, че разбирате от неща за които до обикновените хора реална информация не достига.

3

Анонимен

преди 4 години

Спорър е бил кой е по-голям русофил и кой обича повече Путин.

2

Анонимен

преди 4 години

Запада д съсипа тази инсче красива страна. Нищо де, те са пешки в игрите на запада и всички го знаят

1

Лейди Гарга

преди 4 години

Самоубийство с водка