8

Анонимен

преди 4 години

Важно е стадото на британците. Ще има изостанали от стадото на британците, които ще бъдат настигнати от хищния коронавирус. Стадото на британците ще оцелее и ще стане по-силно.

7

Анонимен

преди 4 години

На британците не може да им се има много вяра с тези 20 и 30 годишни без други заболявания. Трябва аутопсия да се види, те сега медиите им масово плашат защото техните млади са, така да се каже без звездички, по-специални и не се трогват, че възрастните се заразяват и умират. Ако няма млади пострадали тия няма да имат озъптане

6

чарли

преди 4 години

Дипломатите безсмъртни ли са ?

5

Анонимен

преди 4 години

Сега би трябвало цялото Британско посолство в Унгария да мине под карантина, т.е. да бъде временно затворено поне за 14 дни. А имайки предвид естеството на дипломатическата работа, трябва да се издирят и карантинират и всички, с които британецът е имал контакт - от унгарското Външно министерство, чуждите посолства и т.н. Сложна работа...

4

A

преди 4 години

Джонсън нали проповядваше стадния имунитет.

3

до 2

преди 4 години

догодина няма смисъл да се броим, щото тогава ще е 2-рата Вълна на Вируси...

2

Анонимен

преди 4 години

Поне да кажат, че е бил ***... Тези определено са рискова група и ще бъдат сериозно засегнати от короната. Природата не търпи противоестественото.

1

Анонимен

преди 4 години

37 годишен дипломат (не е умрял на пейката пред кабинета на ДжиПи-то си), 20 и няколко годишно момиче, без други заболявания.Ето,видяхте ли защо в Китай заваряваха врати?По същата причина,поради която по време на чумата зазидваха врати.Болеста е силно заразна и смъртоносна.А тези 3000 китаеца,ако наистина бяха толкова,то вероятно щяха да ги пишат,че са починали от задавяне с ориз...Ще се броим догодина.