5

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,във всички договори,дори и частните потребителски такива,има клаузи,свързани с така наречените "Форсмажорни обстоятелства".Как ще се вземат предвид те,изобщо ще останат ли в сила,или ще се въведат нови,отменящи вече договорените,ще видим....А дали ?..Това "извънредно положение",въведено "на тъгъдък" ,ще ошашави и без това ошашавеното ни битие....лошо време настана...ЗА ВСИЧКИ..

4

ПроСоТо

преди 4 години

мда,като идея не е лошо,макар че другаде го приложиха отдавна..А у нас..-"ЩЕ"..Обаче като знам НИВОТО,се сещам за лафа:-"Напънал се слона и родил..мишка"....А дано тоя път да са по-адекватни !..И да побързат!..И дано не направят "коронния си номер"-Да отложат задълженията на "Одобрени ФИРМИ",а за гражданите..,е,за тях "аршина" е друг.....

3

Анонимен

преди 4 години

Само у нас май няма точно посочени критерии и въведен мораториум, за прилагането на който не е нужно гражданите да отговарят на хиляда изисквания и да събират амнайсет документа.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

светът вече няма да е същият

1

Генчо Гунчев

преди 4 години

И ние сме със света, но не съвсем!. Мораториума или го има, или го няма! Другото е промяна в договара при определени условия, на които надали 90% ще отговаряме!