56

Анонимен

преди 4 години

Долу монархията! Да живее Републиката!Аз не съм поданник! Аз съм гражданин!Vive la Republique! Vive la France! Vive l'Europe!

55

Анонимен

преди 4 години

Това за 17 дни, че издържа е пак грешно поднесена информация. Намерено е Днк на вируса на кораба, а не живи вируси.Ама Мутафчийски заблуждава с изказването си.

54

Анонимен

преди 4 години

Пред БОГ всички са равни, даже и да се родиш с късмет пак ще отидеш за смет.

53

Д-р Куин Охболи

преди 4 години

До дядо от село Шегата си е шега стига да не е злонамерена, но проблемът е сериозен. Не само по хората, но и по животните ходи този вирус даже е тръгнал от животни като змии прилепи, жаби и др. които са били консумирани живи при това което е не само вредно за здравето но и опасно за живота да се яде живо месо дори е забранено от Господа и под Божия гняв и проклятие да се ядат някои животни оссбено нечисти влечуги и то сурови. Но няма съмнение че това ч Божие наказание за гревете на нечестиви

52

Като започнат да

преди 4 години

*** Богопомазаните, може и да се промени света на бедните!

51

дядо от село

преди 4 години

Камилата що са я тествали,този вирус само по хората ходи

50

Анонимен

преди 4 години

Най накрая и тоя да се докопа до Корона!! След толкова години чакане.

49

муспи

преди 4 години

Строго секретно от МОСАД: При теста след срещата с мароканския принц се установило, че от захода му текат корони!

48

муспи

преди 4 години

Принц Чарлз е помолил медиите, вместо жалкото ковир да пишат АЙДС.

47

ооо

преди 4 години

Това е отмъщението на кралското семейство за независимостта на Шотландия . Сега е моментът шотландците да изхвърлят гнусните *** от страната си и да се отърват от английското иго!

46

Чарлс

преди 4 години

Ама как!! Това не може да бъде!! Не съм ли Бог!? Не съм ли безсмъртен?! Къф е тоя фейк!?

45

Анонимен

преди 4 години

Принца, ако се спомине, кой ще дава кинти на Хари и Меган? Представям си сега в каква паника са. Както и никой не ще да ги наема на работа заради Мегзит... ама каквото сам си направиш. Скаран и с брат си заради пари. А можеха тихо и просто да продължават да си се разхождат и да получават пари за това, ама нарцистичната Меган не можа да приеме, да е втора след Кейт. Хак да й е сега...

44

Анонимен

преди 4 години

Дреме му на дядо Чарли .Шотландски замък Шотландски уиски. За пред хората язди камила ,но тия стари замази колко тайна крият.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако аз съм на 70+ години и съм рискова група няма да си подам носа навънка, още повече ако имам безброй слуги. Сам си е виновен.

42

Православен

преди 4 години

Рептилите посегнаха на един от своите!!! Нищо добро не ни очаква!!!

41

Не извратен тип

преди 4 години

Понеже има сили във Англия които са против спирането на икономиката и заключването на хората и се наложи сега да лъжат ,че видите ли няма защитени,СТОЙ В КЪЩИ. Англия не беше съгласна с това,даже решиха да създават общ имунитет,после явно са се спазарили за голямата игра и прибраха хората.Чарлс е толкова заразен колкото Том Ханкс

40

Анонимен

преди 4 години

Нищо им няма на влечугите, змии, гущери.

39

Анонимен

преди 4 години

Хигиена, принце, хигиена трябва! Виж ни нас! Да ви .. и мърлявите принцове!

38

АнонимеН

преди 4 години

ДОКАТО БЕШЕ В ЕС БРИТАНИЯ ПОЛУЧАВАШЕ ОБЕДИНЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА НАРОДИТЕ НИЕ БЯХМЕ СЕМЕЙСТВО!!!БРИТАНИЯ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НАС И КАЗА , ЧЕ НЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО !АЗ ВЯРВАМ ВЪВ СВРЪХ ЕСТЕСТВЕНОТО И , ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ КОГАТО ГИ Е ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА ИМ ИМ ГИ ПАЗЯТ ОТ ДАЛЕЧЕ С ТЯХНАТА ЕНЕРГИЯ!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ БРИТАНИЯ СЕ РАЗВЕДЕ С НАС И ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ СМЕ И НУЖНИ! ЕМИ ЩОМ Е ТЪЙ ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ!

37

Ексклузивно

преди 4 години

Меган спала с Чарлс дедо да им даде малко пари и взела ,че го заразила. Чарлс искал крехко африканско и сега си плаща.