52

Тавариш Ленин

преди 4 години

Засега се увеличава само Русията, там я водят за тежка пневмония, а не Кивид19 и така успокояват трудовите хора... Вече имат хиляди случаи.

51

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ами СЗО си каза какви са им плановете - Да променят траекторията ......... в още по-възходяща крива !И който се опита да лекува - да му е яка гърбината !

50

Анонимен

преди 4 години

А какво прави СЗО, за да намали темпото или да го ограничи или само си всява паника както винаги?

49

48

преди 4 години

бъдете като човека на снимката подкрепете икономиката ! купете си дюнер !!!

48

еднакво бедни

преди 4 години

Има за ВСИЧКИ но НЕ ЗА ВСЕКИ................- дело на БКП!

47

Анонимен

преди 4 години

Споко тепърва се удря Африка. А г-да коментиращите като гледам им мина паниката след няколко стека тоалетна хартия и пак почнаха да плюят по "касапите в бели престилки". Еми излезте си на разходка, това е илюминатска конспирация да ви купят кварталната дюнерджийница като фалира. Не стойте вкъщи купувайте дюнери !

46

масонското ложе

преди 4 години

До 777Чиста проба световен ционизъм!

45

световният ционизъм!

преди 4 години

SS - в действие!

44

Анонимен

преди 4 години

До Още по-анонименне съм кирето,има и други дето мислят като него,добре правиш,че гледаш клиповете му,не съм повлиян от тях,имам си собствен поглед върху нещата от личен опит,просто съвпада с неговия

43

777

преди 4 години

СЗО се управлява от Илюминатите.

42

п-и-ч

преди 4 години

СЗО ДА НЕ предупреждава САМО, ами и да действа!!!

41

.

преди 4 години

Преди години, като нямаше черен хайвер - пишеха, че е вреден...

40

Анонимен

преди 4 години

Тези от СЗО,и този ,който говори винаги,доказаха ,че са некадърни и некомпетентни,тъй като още преди месец ,ако бяха малко професионалисти щяха да вземат мерки ,а те се повтаряха ,че няма пандемия...И сега месец след това Пандемия...Некадърници ,където са и навсякъде по върховете във всяка една държава...С това не искам да кажа ,че в България държавата не се справя,напротив адмирации и поклон пред правителство и кризисният щаб...

39

Тая ли СЗО

преди 4 години

СЗО, дето забрани хинина като "извънредно опасен". Откачени, нагли, меркантилни, целта е само да ни пробутат нещо извънредно скъпо.

38

Още по-анонимен

преди 4 години

До АнонименКире, ти ли се ве.

37

Анонимен

преди 4 години

До ZlatenaИди се прегледай при психиатър!Като затворим държавата и съсипем икономиката, няма да се спасим от измислената опасност, щото тя е в главите ви преди всичко.Всяка година умират много повече от какви ли не болести, да не говорим, че от други грипове е имало много повече починали, но не сме се барикадирали в къщи.Цялата тая истерия е безумна, всъщност по върховете си играят игричката, а стадото подскача от радост, мислейки че го защитават.

36

до 31

преди 4 години

абе равни, глупости. 95 % равни, 5% от БКП по равни (богоравни и безмозъчни).

35

neutralen

преди 4 години

Статистиката на смъртните случаи от други болести също се ускори . Но никой не я показва. Най-малкото хората са наплашени и не ходят на лекар . Да не говорим , че никой не дарява кръв . Пълна катастрофа . Източена здравна система за фалшиви случаи и сега лъснаха за 1 седмица .

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Разбира се, че няма клошари в концлагерите и че всички си подават ръка. По същата причина там и робство няма, защото няма единица мярка за тези понятия. В общество от клошари това е норма.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31тези дето са различно богати са 5% и е за сметка на останалите 95%,а еднакво бедните са задружни и си помагат взаимно.Да го кажем с други думи ,при едните 5% са спокойни и сигурни за съществуването си,останалите 95 нямат сигурност за нищо и никой няма да им подаде ръка в труден момент,при другите всички са сигурни,че има кой да им подаде ръка и няма да се превърнат в клошари ,никой от тях не слугува на друг,равни са по права и справедливост реално