12

БПФ

преди 4 години

Единственото адекватно наказание в такива случаи е принудителен труд до изработване на наложената санкция, ама нашите негодни управляващи не се осмеляват да посегнат на хъxpеците, защото те ги крепят на власт... а и от Брюксел ще им се карат, че тормозят "клетите роми". Ей-затова държавата ни е на тоя хал.

11

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 2:Ами то има. Според Наказателния кодекс незаконната сеч се наказва със затвор, който например в случай на рецидив, е неизбежен. Оня мacтурбант с каскета, дето иначе се прави на голям мъж, би трябвало да обясни защо законът не се спазва, а вместо това се пишат само някакви актове - дори и заловения за стотен път да е хванат да сече - а тия актове изобщо не се плащат. Впрочем и затворът не е решение - където тая измeт би се излежавала на наша издръжка.

10

Факт

преди 4 години

От племето талисман са тези, недосегаеми...

9

Наблюдател

преди 4 години

"Над 18 кИбика с незаконна дървесина са задържани при полицейска операция на територията на Самоков, съобщиха от полицията в София" би трябвало да звучи съобщението!

8

Софиянец

преди 4 години

Абсолютно! Постарайте се малко, *** умpела

7

Софианец

преди 4 години

Тази снимка е от Западен парк (градски парк в столицата на България!!!). Ако сте истински журналисти, направете репортаж за това какво се случва в него и как *** са оставени безконтролно да мародерстват.

6

картоф компиров

преди 4 години

това е ежедневието в самоков-беззаконие,престъпност,мръсотия и бунища навсякъде и полиция,която се страхува от ромите...а също така дългове по-високи от рила планина...дългове към банките,чез,вик,виваком,а1,теленор и т.н.но те братята роми продължават да си живеят богато-пребогато в палатите си и да обикалят града с джипове показвайки средни пръстове на полицаите и гаврейки се с българите,които едва свързват двата края...

5

Анонимен

преди 4 години

Дървата са откраднати от каруци, полицията е спряла каруци, нарушителите са две каруци и две улици. Е браво!

4

Анонимен

преди 4 години

снимката е от Западен парк - София, вие си преценете, а Данчето ремонта го забатачи, на най-хубавия парк 2 години

3

Анонимен

преди 4 години

Сега, когато има извънредно положение за берачите на дървен материал и желязо явно по лесно си въртят бизнеса - няма кой да ги проверява, полицията е заета с други дейности..

2

Анонимен

преди 4 години

Сега ,на тези криминално проявени,да им дръпнат един бой до припадък и в пандиза за 20 години.Те нямат страх от нищо.

1

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има по сериозни наказания за да се спре бракониерството.Солидни глоби, а ако е в големи размери и затвор.