79

Е немаше нужда

преди 4 години

от тоя цирк, дето ни разиграват, за да има виновен за кризата

78

Анонимен

преди 4 години

Правилно! Глобализацията няма да спре. Нея винаги я е имало в някаква ктепен. Само че, следва реорганизация. Надявам се, че вече всички ще си имат едно на ум. Глобализацията може и сериозно да вреди. Една търговска "война", и едно вирусче, и света блокира. В Европа много народ ще умре от това вирусче. Ще се влезе в тежък икономически застой. За известен период голяма безработица. Дойде време политиците и икономистите да разберат, че безогледната глобализация е вредна. Всичко трябва да е с мярка!

77

SS

преди 4 години

До всички форумни философи и клавиатурни революционери! СТАНЕТЕ ПРЕПЪРИ ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕТЕ!НАУЧЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО КАК ДА ОЦЕЛЯВАТЕ!

76

Скептик

преди 4 години

Цялата работа беше за опаткване на няколко трилиона долара в САЩ и ЕВРОПА. И покрай туй да ни върнат към 200 000 арийци, да не се перчим с успехи на чужд гръб. На Борисов му увисна ченето. Това са си разходи към 200 милиона година. Плюс за разните медиатори, телефони за корона изповед....

75

Анонимен

преди 4 години

До 74аз съм в мир това, но ако се съди по масовото мрънкане на народа ( което вече със сигурност е народна черта)....не знам какво трябва да се нарече следващото ниво на '''мрънкане'' и кой ще им е виновен

74

Анонимен

преди 4 години

вируса показа минусите на глобализацията,и невъзможността районите и страните да са автономни,практически всички са зависими и не могат да бъдат самостоятелни,когато се наложи.Единствения плюс и е ,че централизираното производство прави стоките по-евтини

73

V

преди 4 години

Рцесия има от 2008 г .Просто сметките се правят така че да няма . А сега и гей 20 са замислили нещо.Тия ще обезценяват парите или друга измама ;) Ако сметнете сметките в злато и извадите заемите за генериране на фалшив растеж ,ще видите че сме в рецеесия от 2008 г. Зависи кой прави сметките ;)

72

Анонимен

преди 4 години

До 73Вече има една преживяна депресия. Явно не е толкова страшно. Преживява се. Ко си се стресирал толкова?

71

Анонимен

преди 4 години

ДЕПРЕСИЯ! не рецесия, ако си мислите че до сега живота ви е бил лош след месеци ще ви се струва че ебило пир

70

хммм

преди 4 години

Сто процента зад това стоят разни Ротшилдовци или Рокфелери които за пореден път сеят зло с цел забогатяване. Ако ви се чете нещо интересно:https://anonybulgaria.wordpress/2013/02/01/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%BE%D1%82%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%B4/

69

Анонимен

преди 4 години

Така е газта може да се помирише.За тая газ плащахме по 7 милиарда годишно.3.5 милиарда повече отколкото реално е струвала.Всяка година Русия ни ограбваше с 3 милиарда.

68

Бизнесмен

преди 4 години

В бизнеса да взимаш роднини не е работа, аз лично брат ми го изгоних от бизнеса си защото е мърда и нищо не може да прави, а само мрънкаше за повече пари. Сложих си точния човек и всичко тръгна.

67

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТПак ли си тук мизе$рабъл. Доставя ти удоволствие нещастието на хората. Или това ти е работата- пропаднал комплексар. Окупант си на собствената си мизерия, простотия и злоба. И недей слага руски - обиждаш руснаците. Много ог тях широко скроени и човечни. И говорим за хората, а не политика и държави. А ти си....

66

Анонимен

преди 4 години

Факт!, за куршум не знам, ама с тези лабави нерви скоро ще имаш инфаркт. А после за кой ще си ценен не знам

65

Българин

преди 4 години

Глобализацията е естествен процес. Наблюдава се и при стадата животни. Но рецесията не е природен процес, а измислен от хората и желанието за материални облаги.

64

Анонимен

преди 4 години

До едиота СтаматГрипът може и да е сезонна, ама короната не е. Сметни сега 800 на ден по 365 и ще разбеш що за върховен *** си.

63

Анонимен

преди 4 години

Вуте, в Перник имате ли вода в 21:00 ч.?

62

Факт!

преди 4 години

Хехе по ценен съм от теб затова си пусни куршум ако не искаш ще дойда и ще ти го пусна аз бе помвиар смешен.

61

Анонимен

преди 4 години

До ХмВсичко ще бъде и е по-модела Сорос. Малките фирми сега ще фалират и ще ги изкупят големите акули, а милиардите от ЕС ще отидат за големите концерни от Германия, Франция и Италия, те се усетиха и се докараха с десетки пъти повече заразени от ковид.

60

Анонимен

преди 4 години

До Хм.И колко полюса ще има според теб? Според мен пак ще са два,единият с парите а другият с ........!