12

Един

преди 4 години

Не бе - зъбарите мечтаят да работят в устата ти и в секретите ти без предпазни средства. Това че няма от къде да си купят такива е още по-добре. Те са ти длъжни, нали знаеш?

11

ау ..!

преди 4 години

А когато сме при зъбар, то ни еделе душите, а сега Държавата, т.е. ние ще трябва да го дотираме, така ли ..?Нещо не разбирам!

10

Анонимен

преди 4 години

Едни чакат, други работят.Чакането е симптом на модерен вид мързел. Модерен, щото с усърдие ще изпише купчина бумаги, обяснявайки колко щета му е нанесла пандемията, току виж се докопал до някой жалък лев, от очакваните компенсации. Но ще е с усещането за добре свършена работа.

9

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера защо един зъболекар като квалифицирано медицинско лице работещо на първа линия в устата на пациентите е АЛЧЕН ако поиска да го снабдят с мед.маски.ръкавици.дезинфектанти и хартиени престилки за еднократна употреба.това е елем.медицински здравен стандарт за работа с пациенти.в момента няма откъде да купим .не се продават и внасят.а ако умрем от заразата всички стоматолози.тогава по-доволни ли ще сте?

8

Христо

преди 4 години

И вие ли бе алчни такива! Тея пари дали ще ги вземете някъде?!

7

Анонимен

преди 4 години

предлагам ти да се смениш с мен зъболекаря-първо да те приемат да учиш стоматология.да завършиш.после да наемеш кабинет .да купиш оборудване.да поддържаш мед.сестра и СЕГА да работиш само с маска и ръкавици в устите на хората в прозоречния период без симптомите на вируса да са се проявили. да се прибереш след 10 пациента в къщи при семейството светещ от Корона вируса.а самите пациенти ако си носител?

6

ние

преди 4 години

Не искаме нищо от държавата,справяме се сами.Шарков не е наш говорител.Даваме и на пациентите,ако нямат

5

Анонимен

преди 4 години

А стига, бе и тия ли ревнаха. Та те винаги са работили с маски. До 5 лева келепир в тоя момент ли я докарахте бе зъболекарчета?

4

Анонимен

преди 4 години

а бе вие ненормални ли сте?един зъболекар в нормална практика е теглил кредит за оборудването си най-малко за 60000лв ,поддържа мед.сестра,сега не работи защото е животозастрашаващо.а те ще компенсират само барманите и фризьорите ,сервитьорките и милионерите -хотелиери.фалит за стоматолозите, после си вадете зъбите с клещи от Практикер и железарията.

3

Гост

преди 4 години

Само зъболекарите в поликлиника да работят. Другите хем ще взимат двоино в частния кабинет, хем по здравна каса и накрая безплатно облекло. Стига глупости!

2

Анонимен

преди 4 години

То готованеца си е готованец, за цял живот.Всеки се бори, да вземе по голям дял за открадване,тия чакат ,някой да им даде в ръчички ,каквото е необходимо за работа и приседналаталейка ,да се накани да лекува зъ,б.Да ръкопляскаме на приседналите заседянката.Зъ,бн,ите гребци изплуваха.

1

Да допълня...

преди 4 години

Да не дава Господ зъб да те забори в тази ситуация.