11

Няма страшно

преди 4 години

след пандемията идва рецесия - (от reset)

10

Tom

преди 4 години

А дали за това увеличение са виновни работещите,или некадърните и полуграмотни "меринджеи", повечето от тях с купени дипломи и " човек на нашия човек".

9

ББ

преди 4 години

в Родината ни няма икономика и фирми,едни хора обслужващите на власт без значение от коя партия...те са си едни и същи,грабят с пълни шепи само защото обещават и дават гласове..Бай *** прави избори...,чалгата и алчността,липсата на образование и ценности докараха вируса,в 21 век в древната ни Родина затварят училища,нямаме интилигенция...Златки..ци.и,уст.и..порно,звездите по тв-то само алчни безбожници..Историята ни опитват да променят за пари..та вируса...той е преодолим

8

Койчо

преди 4 години

С тези проценти не можах да разбера дали плащат по 2 лв. на час

7

123

преди 4 години

Икономиката в момента потъва бързо. Не правете излишни разходи. Мерките които се взимат са неадекватни. Вируса се използва за предтекст за нещо друго което се опитват да направят и това няма да е в полза за народа.

6

Скептик

преди 4 години

В България е налице обърната пирамида на Икономиката. Отгоре надолу Имоти, Услуги, Производство, Добив. Мафиотската политика на държавата, корупцията и беззаконието изтеглят парите от производството и от данъкоплатците и ги пренасочват в трупането на недвижимости от една каста близки на управлявашите.

5

ПЖТЯВМН

преди 4 години

ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ

4

Гацо Бацо

преди 4 години

Като плащат -на месец!Когато трябва да дадат ги смятат на час!

3

бай ганююю

преди 4 години

точно сега в този период решиха да пуснат тази тотално поръчкова статия?!?!?.......е точно сега виждате през годините тези статии са си били поръчкови и нескопосан опит за пропаганда как икономиката работела,имала нужда от кадри,високи били заплатите и други подобни фантасмагории!!! :))))))))))

2

Анонимен

преди 4 години

Разкази от 1001 нощ...

1

Анонимен

преди 4 години

Нарастват разходите на работодателите но заплатите на работниците не нарастват ! Къде е разбода ?