15

Някой

преди 4 години

Защо идват американски войници в италия като е затворена нещо не ми се връзва май коронавируса ще излезе един параван медиен да отклонът вниманието

14

Анонимен

преди 4 години

Ta xigiena xigiena i xigiena

13

Анонимен

преди 4 години

dve golemi prichini v Italiq golqma neveroqtna mrysotiq.Zarinaxa se s bokluci ,che i u nas gi iznasqt.i drugata turizma i symnitelnata xigiena po xoteli i restoranti.

12

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора, не вярвам на китайската статистика. Никой не знае точно цифрите в тази огромна държава, с ръководители - наследниците на Мао. Никой не знае в колко още провинции ще пламне отново пандемията. Иначе там реагираха правилно, но с 2 седмици закъснение. Италианците закъсняха с месец и ето ги резултатите от това закъснение. Дано духa на българина победи този вирус! Братя и сестри, нека се окуражаваме взаимно и младите да помагат, колкото могат на старите, та всеки от нас да доизкара животеца си.

11

D

преди 4 години

Починалите са около 3500, излекуваните са около 4500. това си е около 40-50% смъртност за момента.

10

Анонимен

преди 4 години

Усещам, че на много народ им се ще щом са възрастни хора да ги оставят да си отидат безпомощни и младите просто да го преболедуват. Моралния аспект на този "английски" модел няма да го коментираме, но отворковци млади, знаете ли, че след преболедуване остават щети по белия дроб за цял живот и ако вируса мутира пак нямате имунитет срещу него.

9

Дзъ

преди 4 години

Спрете да делите хората на млади и стари. Засрамете се най-накрая. Няма ли поне един възрастен човек около вас, който да цените и обичате??? Кажете на майките, бащите, бабите и дядовците си това което х р а ч и т е по форумите!,, айде кажете им го , нали сте яката работа, под 50 г. и сте хванали Господ за шлифера. Д р а й ф а ми се като ви чета

8

SS

преди 4 години

Има статистика в Италия според тяхното здравно министерство - средна възраст на починалите 79,5 години.

7

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ще е да се спомене и средната възраст на починалите. Не я споменавате, защото ще се направят някои заключения...

6

Анонимен

преди 4 години

До Г.Осиновителяне вярвам в кармата, но вярвам че хората лесно могат да разпознаят егоистични **** и да странят от тях. Така че в крайна сметка по един или друг начин, манталитетът ти ще ти донесе негативите които заслужаваш

5

Г.Осиновителя

преди 4 години

Това са стари хора, които и без това ще си починат, лошото е че ще намалеят доста старите хора в Запада и нашите хора няма кой да гледат, нали тва им е основната работа там, а другото си е естествен подбор.

4

Анонимен

преди 4 години

Европа е нормално да даде повече фира, че населението на ЕС е застаряло и спортува единствено по гей-парадите, а в помещенията си имат луксозни климатици дето въртят прахоляка нон-стоп. Хилавите еврожендарчета ще се трупясат и ще останат само здрави надарени космически хирурзи и мозъчни ортопеди.

3

Анонимен

преди 4 години

Откъде дойде такъв страшен вирус , толкова хора измряха , страшно е , но колко и да седим вкъщи , жертви има .

2

Анонимен

преди 4 години

Споко, тепърва се почва!

1

В.Узунов

преди 4 години

Мускулна треска ще хванат от копане гробарите.