82

Да

преди 4 години

Тези също ще измрат от простотия.Няма да е от вируса, а точно от простотия.

81

Бунгар

преди 4 години

Каквато статията,такъв и пишештия е. В едно изречение по три грешки. Не ги мислете янките.Първо погледнете себе си. Не му отива на българина да дава оценка на американците.Ами, те са сто години пред нас,и то най-малко. Никога не сме позвали света и затова нямяме реално представа за себе си като народ и колко сме изостанали.Не става само да се самозалъгваме с измислена "славна" история, и жалко настояще и неясно бъдеще.

80

Анонимен

преди 4 години

Kravarite nai-typi na sveta ujasno typis

79

до ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Айде кажи си както си е - ти си на село и най-вероятно от там си дошъл в София и сега го наричаш "вилата".

78

Анонимен

преди 4 години

"Стотици" загорели тийнове от милиони американски младежи не е кой знае какъв процент (по-точно много под промил).Извън темата:Имам и едно подозрение, че морският въздух и силното слънце убиват вируса.Дано се сети някой да провери теорията.

77

Добра новина

преди 4 години

Аз не виждам проблема тук.Колкото повече безмозъчни умрат по-добре за нас.

76

Щерю

преди 4 години

След ограниченията махалото неминуемо ще отиде и в другата крайност - разюздано живеене...

75

Анонимен

преди 4 години

Кeлeши!

74

ХиподиЛ

преди 4 години

До само питамС питане до Цариград стига се, но с ХХХХУУУУУУУУ ЙЙЙЙЙЙЙ от зад.

73

Алов

преди 4 години

Е от това Тръмп няма как да се оправи.

72

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ

71

Анонимен

преди 4 години

Въпреки затворените барове, те все пак се събраха на плажа в МаямиСАМО ТАКА

70

Анонимен

преди 4 години

Овцете си стоят удома и ядат туршия и замръзнал хляб а нормалните хора които не се връзват на глупостите на политиците просто си копунясват.

69

пияница мистик

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАПуснаха го, ама ти явно работиш в ЦРУ и си запознат в детайли с военните американски планове. Даже не мога и да си помисля, че си червен комунист и путинопитек, дето чете фалшива съветска пропаганда и вярва безрезервно в нея. КАжи сега, как си видял самолет, дето го кара един илюминат и как е пръскал с кемтрейлс, само че вече примесен с коронавирус....хахахаха. Жалкарчета. Седете си в бетонените коптори не излизайте, че ако ви пипне Короната и измрете, тук ще е скучно без вас

68

давай

преди 4 години

Раздайте им на тия хероин фрии.Обществото само ще спечели от това. и те ще са доволни и обществото. По добре един готин ден на макс от колкото цял живот да са потърпевши от собствената си глупост и тъпня.

67

Жоро

преди 4 години

никой от тоя клип няма да липства на обществото...лошото е, че вероятно всички ще оживеят...и ще продължат да бъдат безполезни консуматори на джънк фууд :)

66

Анонимен

преди 4 години

Тия са пияни какво искате да ви кажат?Няколко бели клошара две-три женски свинки и неква чернокожа.Все едно да отидете в някоя селска кръчма да питате бековете по потници и оклепани в мас анцузи какво мислят за короната...Тия дет могат да говорят ако въобще разберат какво ги питате ще ви питат дали е златна и кога ще им я дават.. Та толко и за българите.. Знаем си стоката а в Русия няма кво да говорим щом футболни фенове казват "по-добре мъртви отколкото да не ходим на мач"

65

Дарвин

преди 4 години

Някой май ще отваря жобс.юес по-рано тая година. Свободна страна са, както искат :-ДАпропо, рассийският петрол още ли плува над $15 варела, или съвсем потъна?

64

Анонимен

преди 4 години

До 79Чакам да напишеш още полезни анекдоти, искаме ОЩЕ! :))))))))))Корона и Вирослав имат определено повече пипе от много българи по дефолт.:)))))))))))

63

Анонимен

преди 4 години

Какво ги интересува младите американци че някъде по света са умрели някакви си 8 хиляди. Те са свикнали да умират по света хора за да могат да живеят те добре. Колко умряха от техните бомбите в Сирия? Пукаше ли им че са убийци? НЕКолко са умрели в Виетнам по вина на тяхното правителство? Да не би да са се тротнали? Не. Да не би да са се замислили за хората умрели от обедненият им уран? Не