81

Ангелакова не знаела

преди 4 години

А случайно знаели какво прави сега смата тя, както и кохортата чиновници на мин. тур ?И защо поради липса на работа не сълратят поне 80% от МИНИстерския персонал ?

80

Туризъм ще има

преди 4 години

В морето ще влизат двама, на повече от 20 метра разстояние помежду си. Излизат, водата се дезинфекцира (или подменя с нова) и влизат следващите двама. Има си начини! Не всявайте паника сред туристопотока!

79

Чичо от село

преди 4 години

Е, че как да каже, че няма да има туризъм, тогава на какво е министърка? Ако иска да дойде на село. Ще я направя министър на кокошките-носачки.

78

Николин Ангелков

преди 4 години

Пропуснах, ще се дава и по един крив макарон, за да се гледа морето през него.

77

Николин Ангелков

преди 4 години

Туризмът щял да става дистанционен, т.е. от дивана с дистанционното, без да се излиза, за по-сигурно под ключ. Храната ще ти я носят куриерска фирма или доброволци-филантропи, презиращи собствения си живот.

76

Болен и безработен

преди 4 години

Няма да има туризъм тази, че и следващата година. После, ще видим.

75

Анонимен

преди 4 години

Тия дето се занимават с туризъм по-добре да се ориентират към друг бизнес, ако не искат да загубят много до края на годината. Ето куриерските фирми сега са във възход. Амазон ще назначи 100 000 нови служителя, щото хората вече и до магазина не ходят, ами всичко си поръчват от интернет.

74

Киро Хотело

преди 4 години

Как нема да има бе? Пускаме ги тука всички коронаносители да пият да кашлят и да се храчат на воля, само пари да има за хотелиерите и реторантиорите.

73

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Ще има,как няма да има.Нали казаха,шезлонга-8-10лв,чадър 8-10 лв и ред други благинки.Ама как ще се осъществи разстоянието от 2метра между хората,като знаем,че целта на концесионера е да бъдат наблъскани като сардели в консервна кутия,та даже и по-гъсто.

72

HeinrichHimmler

преди 4 години

Тая крава изобщо има ли нещо, което да знае, като лично тя с про*стите си решения уби туризма в последните 2 години, сега поне има оправдание за тази година , а миналите две ще минат между капките

71

Анонимен

преди 4 години

Децата ще са на училище, ние ще сме си приключили отпуските, какъв летен сезон, какви почивки?

70

Анонимен

преди 4 години

Ха притеснила се за летния сезон, то няма да има туризъм в целия свят поне година. А след това светът няма да е същия. Както и туризма.

69

Анонимен

преди 4 години

Ще има Летен Сезон,спокоооо... Но ще бъде само за хотелиеритеееее... ще си починат добре това лято,и дори ще се разкарват без бански по улиците,и на никой няма да му прави и впечатление,защото няма да има никой освен тях.

68

Анонимен

преди 4 години

Всеки нискоинтелигентен хуманоиден маймуняк има безкрайно ценното за себе си качество да е кон с капаци и да вижда само каквото него го интересува. Гаргата си пее само за туристи, сезони и помощ от държавата без да осъзнава колко кретенско звучат думите и понастоящем.

67

алоооо

преди 4 години

държавата гори тия за туристи мечтаят!

66

Хайнрих Х

преди 4 години

Взе да става интересно. Всеки ден статии за туризма, а никой не мисли за погребалните агенции. Нужни са крематориуми за изгаряне на жертвите. Парцелите в гробищата вече са лукс и трябва да се мисли прагматично.Ако само една от мааалите пламне от заразата ще трябват доста въглища да поддържат огъня в пещите.

65

Анонимен

преди 4 години

Къф сезон бе , вие сте изкукуригали, след 2 месеца оцелелите хора ще свършат парите за елементарен хляб , а тия за море ми говорят!

64

Анонимен

преди 4 години

Това недоразумение трябва да се оттегли. Плаша се от невероятната и некомпетентност!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

естествено,че ще има дори по-силен от миналогодишния!вируси винаги е имало и винаги ще има и хората няма да спрат да пътуват.

62

Христо

преди 4 години

Гладна кокошка, просо сънува !!! /народна мъдрост/