20

Отговор

преди 4 години

До АнонименПациентът е приет защото дойде с два направени отрицателни теста за корона вирус от референтна лаборатория. Заболяването се установи след изследване направено на място.

19

Отговор

преди 4 години

До ВИПСофия Мед ще приема всички пациенти които имат нужда от лечение!

18

Levski-OLE!

преди 4 години

На Домуса не правете тест за "Свински грип"......той е болен от него по рождение......спестете парите си.....Тоя *** си мисли,че е недосегаем.......Отварям дарителска сметка да му купим свещи......

17

Анонимен

преди 4 години

защо са го приели????

16

Само питам

преди 4 години

Маски намерихте ли за Киро? Ако не сте нека да направим сметка за дарения и да събираме пари!

15

мак

преди 4 години

За този дисциплиниран другите писаха, че е киро гела, върнал се е от "работно посещение" в Италия.

14

Анонимен

преди 4 години

Това всичко заради Домуза ли е ?

13

Анонимен

преди 4 години

Частните болници се отчетоха пред българското здравеопазване! Приеха един бо..к с пари.. и затвориха цялата болница!!! А дрънканиците на директора са пълни глупости. Просто на тези болници, паразитиращи върху държавното здравеопазване, трябва да им се спре кранчето на НЗОК и да станат , ако могат, като всички други частни болници по света.

12

Бивол

преди 4 години

Кирил Домусчиев и съпругата му са в болницата СофияМед, току що поставена под карантина заради коронавирус, както обявиха от Нац.щаб. Тази сутрин той е бил приет за изследвания, потвърдиха по телефона официално от Връзки с обществеността на болницата. Репортер на Биволъ видя на паркинга на СофияМед автомобила и шофьора на Домусчиеви. Молим, бъдете сдържани в коментарите!Обновено: Потвърдено е, Домусчиев се лекува от коронавирус в СофияМед. Въпросът е защо е там, а не във ВМА? Отново ли някои са по-равни от другите и правилата за тях не важат? Сега цяла болница е под карантина заради комфор

11

ВИП

преди 4 години

В София Мед ще приемат ли обикновени пациенти за лечение на корона вирус или остава само за елита на прехода.

10

ВИП

преди 4 години

Заради Киро Домуса една частна болница стана инфекциозно отделение за ВИП пациент.Просто смъртните ще чакат ред в държавните болници.

9

Boss

преди 4 години

Честито! Вече София Мед стана инфекциозна болница! Ама, отворете я и за други болни от COVID-19 да се лекуват там ...

8

до анонимен

преди 4 години

Прибираш се от Франция, и си правиш проба за вируса, за да си спокоен. Няма ти нищо, но след няколко дена развиваш симптомите и пак проба. И вече си болен.---------Така е, колега.Проблема е в инкубациония период на Вируса от 9 до 15 дена.Пък после как да не вярваш на "Трумпета", че, китайците не са го изтървали от биолабораторята в Ухан!!!Е, па нема такъв Вирус в Природата с 25 дненен инкубационен период!!!!!!!!

7

резонен въпрос

преди 4 години

А защо наистина не е спазил процедурата на ББ и Каскета (като онова момче от Варна което го бяха пратили да пътува с влак до Военна болница във Варн - и която дори не го приека!!!).Дефакто сега заради 'едно неспазване' на процедурата - цяла болница е блокирана - и не може да обслужва стотици нуждаещи се пациенти!!!Каскета няма ли да подведе под отговорност този 'пациент'? Заради един - страдат стотици! 3 години затвор ако някой отиде в кръчма??? А колко за някой който блокира болница?

6

ДО 5

преди 4 години

Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това никак ,ама никак няма как да му бъде обяснено !!!Дали има сфера в която такъв може да бъде приет? Едва ли?!.....Важното е че на никой не му пука за теб анонимнико. Вълкът не се влияе от мнението на овцете! Дерзай!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Ето какво става когато не се играе по правилата. Прибираш се от Франция, и си правиш проба за вируса, за да си спокоен. Няма ти нищо, но след няколко дена развиваш симптомите и пак проба. И вече си болен.Ама що да не си направиш един тест, все пак не могат да ти откажат. Ти си Домусчиев, примерно!

4

Анонимен

преди 4 години

Рекламата ги тресе.Няма да се притекатна помощ,освен, ако Картофка не отключи сейфа.Това пък за нея е мислене с отрицателенн знак. Сблъсък на добри намерения. Учительницата се съкруши,щото номерът,да преустройш болница с други ръчички,без да те еня за хората,както винаги неминаи ,а и да обере овациите .Но дано разбере,ченяма сфера,където да е добре приета.Едва ли?Хората ,немогат да я махнат.

3

Анонимен

преди 4 години

Ама защо го приехте? Нали трябва да звънне по телефона и да си стои вкъщи, докато се влоши нетърпимо?А, щом е Домузчийски е друга процедурата

2

Анонимен

преди 4 години

Какво значение има.... заразени се появяват в слчуайни провинциални градове насред България...

1

Дядо Поп

преди 4 години

Няма лоша реклама...............