56

корновирус-БКП-19

преди 4 години

Поразителна прилика с ВОСР!

55

БКП-ДС=КОРНОВИРУС

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБКОМУНИЗМА Е ПО-СТРАШНА И НЕИЗЛЕЧИМА ЧУМА ОТ ВСЕКС ДРУГ ВИРУС!ТАКАВА ПОРАЗИТЕЛНА ПРИЛИКА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!~КЪДЕ СА СЕГА БРАТУШКИТЕ-МОСКОВЦИ ДА НИ СПАСЯВАТ?

54

Lan

преди 4 години

А така, ама няма официална забрана ,нали! А ако няма, няма връщане на парите на хората...що така ,правителството?! Да не вземат да изгорят фирмите ли?!

53

Arsenal

преди 4 години

Кога ще се върнат парите ни,които сме платили за отложена екскурзия г-н Гешев?...Чакаме не сме единствени.

52

Анабел

преди 4 години

Ей тва е. Радост, мед за душицата българска. Ако може целия туризъм да фалира, това желае на драго сърце всеки бай ***. и по морето онези какво си мислят, че са много велики и че вирус не ги лови ли? Може да не ги лови ама ще се натръшкат и те от фалити. По-голяма радост за българина от чуждото нещастие няма. От раждането на дете е по голяма таз радост.

51

Анонимен

преди 4 години

Че иначе за какво изкупиха всичката тоалетна хартия и салфетки?

50

гинкка

преди 4 години

добре де. карантината е добро, но със сеkca кво ше правиме ? на самозадоволяване ли само ше караме ?

49

вал

преди 4 години

До Анонименима застраховки за такива случаи,***.нар.

48

Що така бе Миме

преди 4 години

За нас живеещите тук - домашен арест, за ония - *** моля ви се нека се приберат, нека внесат още вируси. Вируса дойде от Италия!!! Не е е сложно, преди три седмими трябваше да се сложи СТОП на границите. Кой където го завари там да си седи. Не е много хуманно, но ние сме 6 милиона. Гледа се в полза на мнозинството или не?!

47

Анонимен

преди 4 години

Само допреди дни същото лице, ако може да бъде наречена така, ни съветваше да не отказваме резервации и пътешествия, сега тези, които са по екскурзии ги нарича недобросъвестни. Е добре де, Ангелкова, кой подведе хората да пътуват с риск за здравето и живота им? Погледни в огледалото, ако не те е страх.

46

ДО ТЕЛЕВИЗИИТЕ

преди 4 години

Не да си останем у дома а ОСТАНЕТЕ СИ КЪДЕТО СТЕ.

45

Анонимен

преди 4 години

В Перник вирусът е дошъл от София. В Перник няма нито Летище, нито ски курорт.

44

Анонимен

преди 4 години

И от това министерство отдавна няма абсолютно никакъв смисъл.

43

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица същата мис..ка ни каза да не отказваме пътувания, сега пък ги спира. Излиза че е работела не за хората, а за "бизнеса".

42

аз-ът

преди 4 години

за мен лично 80% от туроператорите няма да изкарат годината. Миналата 2019 без грип имаше големи фалити на силни големи компании. Тази година .. хич не ми е ясно как ще оцелеят тия хора...

41

Гицца

преди 4 години

защо бе забранявате туризъмъ ? ниi ром с кока колата къде ше ходиме ? ами секс с туризъма ше го забранявати ли ?

40

Анонимен

преди 4 години

До 40Ти какво си се загрижил за нас продажен тр0ле?

39

...

преди 4 години

Лично иман пример с роднини и приятели, които пътуваха зад граница до Испания, Италия и Куба последните седмици на февруари, когато беше ясно, че ще има проблеми с болестта в световен мащаб...Хората са безотговорни, особено предвид, че никога не се е случвало да има нещо в такъв глобален мащаб. Добре, че болестта не е изцяло опасна, че вече щяхме да сме 50% популация надолу.

38

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Всички мерки са закъснели.Най-закъсняло е затварянето на границите.Хунтата ви натресе тежка епидемия, а сега ще ви натика по къщите и ще си вее байрака.*** народ друга съдба не заслужава.

37

гост

преди 4 години

американците в полша не са ли заразени лъжите и мажите няма вирус има учения на нато.