172

Анонимен

преди 4 години

Трябва да призная Каскета има най-адекватният поглед над нещата в момента.

171

късно е

преди 4 години

вече се прибраха по родните си местаи как ли ще ги накарат после да си признаят, че са се прибрали от там

170

ЕВО

преди 4 години

Кога този български народ.ще разбере къде е вируса и как трябва да се лекува за да се изкорени?Не знам,колко още ще ни лекуват?

169

Гошо

преди 4 години

Ти закъсня,ужасно закъсня!Закъсня и с патрулите в малките градчета и села.Там патрулирате от три година и половина.Ще ви изтърпим още половин година.След месец няма да е необходимо да патрулирате!Нещо .ако не сте разбрали,питайте!Каскета,вече няма да ти трябва!

168

Анонимен

преди 4 години

Мед на им идва корона вируса мед !

167

Анонимен

преди 4 години

Всеки почна да се упражнява ! Ти още нищо от подхванатото не си довел до край акъли даваш я марш

166

Анонимен

преди 4 години

Г-н Гешев тази мярка към този момент е вече закъсняла ....!Но в Ухан се указа най-добрата, само че там града е карантиниран след шестия официялно обявен случай !За съжаление в България са вече над 80 случая известни и още по лошо ,че вече на навсякъде Сега можеш да потърсиш виновните за закъснелите до безобразие мерки !

165

Ммм

преди 4 години

Като чета и все повече се убеждавам колко *** народ има.На маймуни ви правят и вие им вярвате.Някой вирусолог излезе ли да каже как наистина стоят нещата.Осъзнайте се бре хора, ще въведат военно положение заради някаква глупост ,после ще си биете главите, ама късно.Пламен Пасков ,потърсете го в Тубата, гледайте и слушайте какво говори, иначе ще си останете неграмотни и неинформирани .

164

Анонимен

преди 4 години

Нека все пак напомним на търкачите на талончета, че който размени свобода за сигурност, в крайна сметка губи и двете.

163

веска

преди 4 години

наистина при извънредни обстоятелства трябват извънредни действия. тая *** дето се е разпълзяла от години не може да се озапти по друг начин. КПП-та навсякъде , проверки, вечерен час.

162

Моме

преди 4 години

До Ива"А в Боровец и Пампорово не трябва ли също да има радикални мерки"Боровец и Пампорово вече са в ръцете на "чуждестранни инвеститори"ама Банско и Разлоч не са , та сега ще ви резнат чуфтетата и чебабчетата и едно хубаво ще ви "консолидират" .... кога свърши "карантината" сите макета пак ще си станете чобани

161

На макетата ще им

преди 4 години

"консолидират" май хотелчетата и кръчмитевиди се намерил се е "стратегически инвеститор" най-вероятно от САЩ

160

Анонимен

преди 4 години

Едно такова мъничко вирусче накара българското БКП да трие *** с червеното знаме! :))))))))))

159

Русенец

преди 4 години

а Гешев кога ще сложи ГЕРБ в карантинра.. има нужда и то незабавно.. .. този вирус е нелечим ... поне за сега!

158

баба ви фърчилото

преди 4 години

Са едно не разбирам - каскета епидемиолог ли е, здравен министър, някакъв доктор или ,,,? Май само милиционеркия ПУЦ ама ръси акъл като все едно е академик с две нобелови награди. Иска му се нещо като милиционерско положение, ама да ако предобри нещата (като е тръгнало) ще яде хурката, че прасета, тикви и всичките му ортаци барабар с него.

157

Батко ви

преди 4 години

Да не би нещо да съм проспал и в Банско да е първият случай на коронавирус у нас? НЕЕЕЕ,- имаме вече десетки доказани и стотици чакащи да бъдат намерени. И какъв е смисълът да се блокира Банско, след като всеки може да си направи сметката само от 50 заразени в София + няколкостотин ром от Ивропата, докъде е стигнала заразата. На практика във всички градове. По- смисленото е не заразените градове да се блокират, а да се забрани влизането в "здравите" градове вече. Макар и това да е късна мярка.

156

Щирлиц

преди 4 години

Любимата поми.*** яма на герберастите ще бъде затворена?!Ужасс!

155

Ива

преди 4 години

А в Боровец и Пампорово не трябва ли също да има радикални мерки, те затвориха и ден след Банско. Или там не ходят хора, така че няма нужда от мерки.

154

ааа

преди 4 години

Късно е либе за китка, щото отиде коня в ряката. Да бяхте затворили въздушните и сухопътните граници за туризъм преди 2 седмици и нямаше да има проблем сега. Банско какво да го слагат под карантина, там са стотици заразените вече и голяма част от тях вече са плъзнали из страната.

153

Анонимен

преди 4 години

А сега г-н Гешев! Виж кой вероятно допусна престъпна небрежност при изпълнение на служебните си задължени ??