26

Анонимен

преди 4 години

ЕС отново мека китка. Никой не помага на Италия и Испания. За какъв съюз говорим?Поредна срамна страница само за няколко години. Китай който няма общо с Европа помага на Италия и не само... Турция помогна на България.... Алооо къде сте ве Германци, Французи, Англичани.... Ставате все по смешни всяка година.

25

до зеленск

преди 4 години

1-ЗАЩО ТОЛКОВА БЪЛГАРИ РАБОТЯТ АНГАРИЯ--ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА 2 СУМАТА КОЯТО ИЗПРАЩАТ Е--1 200 000 000 Э------------Защото Другарите от БКП подписаха и утвърдиха американския "План Ран" за Бг!Бяха закрити водещи сектори в Бг-та промшленост и икономика!Водещи световни технологии като Роботостроене и Завода за запаметяващи устройства в Ст.Загора.Бяха закрити много международни позари на които изнасяхме продукция, познай кой зае нашето място?Аз помня 90-те години, 2002г. емигрирах!

24

зеленски

преди 4 години

До до анонимен1-ЗАЩО ТОЛКОВА БЪЛГАРИ РАБОТЯТ АНГАРИЯ--ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА 2 СУМАТА КОЯТО ИЗПРАЩАТ Е--1 200 000 000 Э

23

до анонимен

преди 4 години

А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ ЛИКВИДИРА ЦЯЛОТО ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВОДСТВО НАУКА И МЕДИЦИНА В БЪЛГАРИЯ????------------------Да!!!!!!!!!!!!Другарите Луканов и Лилов от БКП!!!!Другаря Луканов лично подписа и утвърди "Планън Ран" за Бг!!!Други Въпроси???

22

Само питам

преди 4 години

А за Русия защо не пишат как е положението? На една граница е. Има и руснаци дето живеят на морето у нас. Путин разработва ли и той ваксина? Ако намери да прати и на България.

21

Анонимен

преди 4 години

Добре че са мноооого под тия прословути измислени 2000000 иначе сега щяха да се връщат повече ......

20

Анонимен

преди 4 години

Това не е верно,само в Гърция са почти 400,България повече от 80,смъртни случаи известни досега само в Гърция и България 7.Турция до сутринта 47 и т.н.

19

Обективно

преди 4 години

До Знаеш ли, че около 2 Милиона българи живеят и работят в този ЕС и благодарение на това ръстът на безработица у нас НЕ е толкова висок! Знаеш ли, че благодарение на икономическите имигранти, Всяка Година в Бг влизат над 300 милиона Евро А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ ЛИКВИДИРА ЦЯЛОТО ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВОДСТВО НАУКА И МЕДИЦИНА В БЪЛГАРИЯ????Превърнаха ни в колония, унищожиха производството и медицината у нас и ни оставиха само като дестинация за евтин туризъм и умишлено беден източник на черноработници!

18

Анонимен

преди 4 години

До 22Тоя е русофилски ***.Не му се обяснявай.

17

до анонимен

преди 4 години

ЕС е едно нодоносче!-----------------------Без ЕС Бг щеше да е по-зле и от Албания, бе, Кст!Знаеш ли, че около 2 Милиона българи живеят и работят в този ЕС и благодарение на това ръстът на безработица у нас НЕ е толкова висок!Знаеш ли, че благодарение на икономическите имигранти, Всяка Година в Бг влизат над 300 милиона Евро които българите работещи в чужбина изпращат в Бг???

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Билетчетата на Божков са малко твърди, ама при зор стават.

15

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турция предостави медицински маски и екипи на Иран. Като бройка са по малко от доставените за България. Иран е над 80 милиона. На призива на Италия за помощ са откликнали единствено Китай и Куба. От Ес нищо.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Повечето от държавите за които се споменава в статията нямат общо с ЕС.Ама на *** русофилски *** за това им плащат - това пеят.

13

Анонимен

преди 4 години

ЕС е едно нодоносче!

12

Анонимен

преди 4 години

Малииииии........, бах таз Балканскъ "КУРона", мъ многу яка, ве!!!!

11

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Турция един карантиниран "хаджия" посетил Umre беше приспан с полицейска палка след като се е опитал да избяга от сградата в която са настанили всички пристигнали оттам. Улиците се мият със ***, разположени са автомати пръскащи с дезинфектанти на повече места. Ремонтирани са счупените от наркомани и безотговорни младежи апарати за дезинфекция.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе тия на лов за гарги ли са тръгнали. Ако станат дедите ни които са се били с дедите им ше фърлат пушките и ше бегат като ку, чки от кар.

9

Анонимен

преди 4 години

С тия автомати военните дебнат по улиците и само някой да кихне веднага го разстрелват на място.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Такааа, Италия, Сърбия, Търция търсят помощ от Китай, а Тиквоний все още се надява на Брюксел, МВФ и дедо господ !

7

Веско Маринов

преди 4 години

Аурата на вожда ни пазииииии... Ихуууу! Опаа! Ибрееее!