20

Д-р Смирноф

преди 4 години

,, Ако всички се приберем рязко и останем 15 дни вкъщи, ВЕРОЯТНО това ще има ефект. "Ако спрем да дишаме и си затворим плътно очите, ще има НЕВЕРОЯТЕН ефект.

19

Мен

преди 4 години

.. Изведат детето си 15 дни на вън, по ваша препоръка. И после ще трябва някои от тях да лекувате.Вземете се в ръце!!!!!!!!

18

Мен

преди 4 години

Абе,д-рМаджаров - огромен проблем е това, че не можете вие, дето давате напътствията да се изразите точно.Да останем рязко вкъщи. Това го разбирам като абсолютно никакво излизане. Вие знаете ли какво е да държите едно 3-4 год. Дете 15 дни вкъщи без да подпиша чист въздух за поне 1 час??..После - излизайте на разходка на слънце по двама.Начи кво - можем да излизаме, викаш, все пак, да не полудее детето евентуално.Ох, *** мерси, колко сте благородни.Има много *** хора дето наистина няма да изв

17

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ами вземете пример.Ама не можете.Южна Корея още през януари правеше 10000 теста на ден. В Сингапур и Тайван тестваха всеки влизащ.България е направила общо 600 теста от началото на заразата и никой няма представа колко са заразените.Защото нямате тестове и кой да ги прави.Имате хиляди чиновници в МЗ и НЗОК,но не и лекари,сестри и лаборанти. Защото имаме политици които могат само да говорят,да усвояват пари и да създават бюрокрация.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо лекарите от частните болници, които казвате че също ще вземат участие в лечението на болни от коронавирус нямат осигурена елементарна защита ! Нито манти, екипи,специални шапки, ботуши и маски.

15

Д-р Ци , Китай

преди 4 години

Вирусът е мутирал и атакува предимно соросо-либерали ! За повечето от тях , не е смъртоносен , но води до дефекти в мисленето , известни с не научния термин "рядка тъпотта" !

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12От хилядолетия в средите на цикламените народи се прилага законът на най-жесток естествен подбор. Затова имат имунитет спрямо почти всичко.

13

Анонимен

преди 4 години

Ами да вземат пример от Азия. Спипат ли някой, сложен под карантина, който не си стои у дома - бой, после съд и глоба.Също така, когото сложат под карантина, да заковат отвън вратата на жилището му. От социалните служби да му се носи храна и медикаменти - той да пусне от прозореца кошница или чанта, вързана с въже и да си изтегли нагоре продуктите. Ако живее на много висок етаж, ще му пълнят чантата през балкона на етажа под него.Щом сме безотговорни и недисциплинирани, да се действа така.

12

Заразно зло

преди 4 години

Дано не тръгне отново бубонната чума от китай, че тогава ще видим истинска епидемия, не само медийна

11

Анонимен

преди 4 години

Оттам тръгна заразата бе професор докторе на глупашките науки.

10

Анонимен

преди 4 години

И от кои азиатски държави да вземем пример?Може би е имал в предвид Индия,Бангладеш,Пакистан, Афганистан!Те не спазват никакви мерки пък са слабо засегнати!

9

Никодим

преди 4 години

Чета коментарите и пред мен се появяват наведени сороскигендари със свлечени до коленете женски клинове и подканящи с девиза "елате хиляди младежи"

8

Анонимен

преди 4 години

Защото са изгаряли болните,според китайска лекарка,която се яви забулена пред една тв.

7

Анонимен

преди 4 години

Какъв пример да взимаме? Там построиха болница за дни а тук още умуват от стара сграда да правят детска болницаПреструктурирането на 2ра градска да сложиш в 10 стаи легла ли е

6

Анонимен

преди 4 години

Познат доктор ми каза , че според това което е чел вирусът е мотирал сравнение с този в Китай .

5

Анонимен

преди 4 години

Докторе не четеш ли новини, броят на заразените там пак е почнал да се увеличава.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НИКОЙ НЕ ТИ ГЛЕДА ПРИМЕРА САМО ПАЗАРУВАТ ОТ АЛИТО

3

АнонимеН

преди 4 години

АЗИАТЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО ПО УСТОЙЧИВИ НА КОРОНА ВИРУС 2019 ОТ ЕВРОПЕИДНАТА РАСА!!КАКЪВ ПРИМЕР МОЖЕ ДА ВЗЕМЕМ АКО НАШИЯ ГЕН Е ПО-ПРЕДРАЗПОЛОЖЕН КЪМ ВИРУСА!

2

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Да ядем плъхове, мишки и прилепи и да станем огнище на нова непозната болест?

1

Анонимен

преди 4 години

т.е. да не гърбим събратята си с маски от по 2лв за еднократна употреба.поръчах си 100 маски за 4 лв с безплатна доставка от китай... ще чакам месец ама няма да давам 200 лв за 100 маски.и вируса не е бил създаден в Китай, а идва от лаборатария от Канада, през американско-китайски биолог.т.е. не се знае точно кой го е пуснал, но се знае че е изкуствено създаден.нито Китайците, нито хАмериканците не са толкова *** колкото Българите. глупави като нас търсете в Либия, Ливан... Африка