73

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

психопатка

72

Котки

преди 4 години

Добре, разбрахме, Хитлер в бил гадина, холокост срещу евреите, концлагери... Разбрахме го още след първите няколко милиона статии, предавания, репортажи, изложби, игрални и документални филми и какво ли още не. Които биват бълвани даже и 80 години след това. Всяка година нови и нови...

71

Гаро

преди 4 години

Такаа,четете по горе.Албума е правен от убити. А починали от естествена смърт никъде не се споменават."Безспорни доказателства"за престъпление срещу"човечеството"....А криминални престъпници,убийци и мародери не е имало ли? Така че всеки си дрънка без и понятие да си има...

70

Анонимен

преди 4 години

Доповръща ми се от написаното. Ако е истина. Но, както каза и някой по - долу - историята се пише от победителите. А между другото - докога ще претопляте случки отпреди 80 г.? И защо не се пише за ПСВ напр., или за Френската или Руската революции, а само за ВСВ?

69

Анонимен

преди 4 години

През септември 1904 г. се записва в четвърти клас в държавното средно реално училище в Щайр.След края на срока, на 11 февруари 1905 г.,по време на бурна пиянска нощ с приятели,Хитлер скъсва зрелостното си свидетелство и го използва като тоалетна хартия.След като училищното ръководство научава за това,той е изключен и повече не се връща в училище.В споменатото свидетелство знанията му по немски,френски,математика и стенография са оценени със слаб.Много добър и отличен има съответно по рисуван

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми Хитлер е обявил война на САЩ,той е бил на път да я бомбандира и доколкото си спомням първата му цел е бил Ню Йорк.

67

Анонимен

преди 4 години

До адвокат ТеневНе е точно така,я пак провери,имало е,но са били смесени евреи ,от немско-еврейски произход и те наистина са служили на Хитлер,но са нямали право на високи длъжности!

66

Гош

преди 4 години

"ТетраТка", така ли ***?

65

Анонимен

преди 4 години

2-*** от фелдмаршалите на НС Германия са евреи, единия наполовина, другия на 100%. Адолф Хитлер е имал личен шофьор и личен лекар евреи. Много евреи са били поддръжници на Хитлер и райха, един от тях е учен, който живее с САЩ и който помага на Айнщайн да имигрира, а после се скарват, защото Айнщайн го ***. Но, както казва един известен корифей, "Историята е купчина лъжи, за които някои хора са се съгласили да ги приемат за истина". Освен това, победителите никой не ги пита дали казват истината.

64

адвокат Тенев

преди 4 години

В концлагерите е било пълно с евреи,помощници на охраната, така наречените капо, които по жестокост са надминавали германската охрана....А в германската армия са служели десетки войници евреи и 77 висши офицери евреи. Заместника на Гьоринг,Ерих Милке е бил евреин. Това са фактите....а коментарите са друго нещо!

63

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоНе може,щото в СССР евреите са били в управлението и никой не ги е избивал никога,в СССР системата беше такава,че никога не е имало значение от какъв произход си!

62

полковник Колев

преди 4 години

Колко са жертвите през войната на евреите и колко са на не евреите?

61

възмутен

преди 4 години

До кога ще стои тук тази фалшива новина ? Явно е изгодна на някой !

60

Асенчо

преди 4 години

Дрън,дрън,дрън. Само лъжи,вицове и ( не ) доказани истории....Било е война и навсякъде и след войната е имало жестокости и зверства....има ги и в момента!

59

Анонимен

преди 4 години

Днес,на мястото на масовите гробове от Талергоф,няма дори паметна плоча на жертвите,а мястото е заравнено!Но понеже тогава все още не са избивали евреи,не е интересно за разкриване на истината.

58

Анонимен

преди 4 години

За тези,които са ми натиснали минус ,че нацизма,фашизма не е създаден от Хитлер,а много по-рано,моля да прегледат ГРП(Германска работническа партия) и ГОП(германска отечествена партия),които са предшственици на Хитлеристкия нацизъм.Всички тези партии са крайно дясни!Също да видят,но не в нета-уикипедия(защото там информацията е изцяло фалшива) за австрийския нацистки концентрационен лагер Талергоф в Австрия от 1914 година!Днес,на мястото на масовите гробове от Талегоф,няма дори паметна плоча!

57

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

нито съм облъчен нито крещя а пред фактите и БОГОВЕТЕ мълчат ГРАД СОФИЯ ти да не мислиш защото това чудовище като е учило е било човек не грешка била е психопат садист ДОВИЖДАНЕ

56

Зозо

преди 4 години

А защо не направят сметка кой е избил повече евреи, Фюрера или Сталин?

55

Платено Съобщение

преди 4 години

Фондация Яд Вашем очаква всички гои да се почувстват виновни и да отворят кесиите, да дадат по някой я долар, я евро, че Израел трябва да си купи още оръжия, да може да доизтрепе где що палестинец е останал, за да се предпази от следващия геноцид. Никога не забравяйте холокоста,, гоим,,. Виновни сте! Дайте пари!

54

Капетанот

преди 4 години

Дойче Веле ли е източникът откъдето *** е преписала таз безспорно "научно обоснована" и трогателна статийка? Не си е признала, а и снимката откъде е гепила не е написала, обикновено винаги го правят на всяка снимка! Тук ша да иде работа за някаква силно сикретна упирациъ, нинам дали *** разбираш.....