92

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха се сетили по-рано,нямаше да има такива екземпляри като тоя наглец от Варна.Вторник е късно даже.Трябва веднага да се затворят всички граници и полети за две седмици.Да се изчисти вируса и после да се отворят.Това трябва в целия ЕС да се случи,а не всяка държава отделно да взима мерки.

91

пияница мистик

преди 4 години

Оф, аз път трябва да летя до Англия. Хич не ми се ходи, ама като знам, че е за много пари, какво да правя. Ще летя. Трябва да си намеря маска отнякъде

90

Анонимен

преди 4 години

Пълна тъпотия. Все едно в другите европейски страни няма епидемия. Германия в момента навлиза в епидемията, Франция от днес обяви извънредно положение, а в Англия както е написано по-долу, изобщо не тестват хората болни ли са или не. С това затваряне на границите единственото което ще направят е да прецакат всички сънародници в чужбина, които са били само временно там. Баси кефа. Но турските камиони разбира се ще си минават необезпокоени. Щото в Турция и Иран епидемии няма.

89

Поздрави от Албиона

преди 4 години

Полета ми от Лондон до София беше в събота. По мое желание не пътувах, за да не стоя карантиниран на летище София или в някоя болница в София. Тук, в Англия спряха да изследват за Корона вирус. Отказват медицинска помощ, ако имаш висока температура и кашлица. Съветват те да се самоизолираш за 7 дни вкъщи. Ако след това не се подобриш те приемат в болницата. Така, че всякакви пътувания от Англия трябва да бъдат спряни незабавно. Борис Джонсън съвсем е отк*чил съвсем!!

88

DO 97

преди 4 години

Не вярвам че Коронавируса е създанен с един изяден Прилеп .Това е Синтетична Болест - създадена е във Военна База (не знам къде) , и вярвам че е изпусната по невнимание - лошото е че ще ни избие до крак .

87

до 90

преди 4 години

съгласен съм, че Китайците са Дисциплинирани, Трябва Много Дисциплино за да в 21век Ядеш Прилепи, Кучета, Котки и Изобщо всичко Що Шава. Тези Дисциплинирани Китайци, Комунисти, Криха 1 месец от Света, Арестуваха Лекарите, които се Опитаха да Кажат - за Всичко Това Трябва Железва Комунистическа Дисциплина и е Причината да Има Епидемия на Първо Място! Страшни са Комунистите от Пекин - покляням им се - такава Криза само Дисципливирани Комунисти са Способни да Създадат - Точно като с Чернобил!

86

Анонимен

преди 4 години

На нищо не прилича, обречени сме. Излиза, че само от нас зависи.

85

Анонимен

преди 4 години

До ДимитроваНЕ,НАЛИ.

84

сетиха се

преди 4 години

ВЕЧЕ СТАНА МАЗАЛОТО. НЯМА ТЕСТОВЕ. НЯМА НИЩО. ОСВЕН ВИРУСА.

83

Димитрова

преди 4 години

До само питамИмам информация, че в Самоков са се върнали от Испания цели 2 автобуса с ученици от *** у-ще. А познайте дали са под карантина..

82

Кошмар

преди 4 години

Закъхняхте, ***! Затваряйте границите, че скоро ще стане сташно

81

...

преди 4 години

Всеки ден е от значение, всяка навременна мярка. Иначе нещата излизат извън контрол.https://left.it/2020/03/13/covid_19-open-letter-from-italy-to-the-international-scientific-community/Китайците го преодоляха, защото са дисциплинирани и държавата не прощава на наглеците.

80

Анонимен

преди 4 години

Ей,управници,стига сте ни давали акъл какво да правим,а си свършете вашата работа.Хората от няколко дни ви говорят да затворите границите,а вие с кахърни физиономии само броите заразените.Ако пламнем като в Италия няма да ви го простим.

79

Анонимен

преди 4 години

А Румъния затвори и наземните си граници.Нашите докато се натуткат ще станем като Италия.

78

Анонимен

преди 4 години

Най-после се наканиха да ги спрат.Колко ли още заразени имаме?

77

Стен

преди 4 години

Мудни и безполезни чиновници. Закъсняхте много. Затворете границите, глуп***ци!

76

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!

преди 4 години

Тази мярка е нищо. Вторник е късно.ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!

75

Йово

преди 4 години

Сетиха се със закъснение от 3 седмици!

74

Легендата

преди 4 години

Това трябваше преди три седмици да стане.

73

Анонимен

преди 4 години

Те не си свършили работата , а се карат на хората !!!Управляващи народа не е ***