6

Класика бе ей!

преди 4 години

Заучено положение ... Не ми е в стила да гепя кавъри ама в момента се налага! Защото кавъра ще проработи ...

5

Ей много е просто:

преди 4 години

Ганди събира на едно място и собствения си народ и озурпаторите му и казва: Ние нямаме тайни! Та народа да знае кои са му озурпаторите! А именно проамерикански нацисти, свещенници, хазартни пръчове, еврей гой и.ди.о.ти и т.н. Озурпаторите ще паднат!

4

Анонимен

преди 4 години

Какво ще правим сега без английския футбол? Живота ни и този на нашите близки няма значение, важно е да се занимаваме с бизнеса на тази анти европейска и българофобска държава.

3

Анонимен

преди 4 години

И аз го четох това за англичаните в 24 часа. Трявало 70% от населението да преболедува, за да се придобие стаден имунитет. Около 1 милион жертви обаче се очакват, докато се случи това. СЗО нарекли метода "хазартен".

2

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще е наред ! Не се панирайте и спазвайте указанията . Всяко зло за добро ! Дано света излезе по-обединен,по-съвестен,по-грижовен. Не се сещам за подобно събитие сплотяващо и касаещо целия свят ! Своерода тази пандемия направи така,че всички хора на планетата станахме равни и еднакво съпричастни към нея !

1

Анонимен

преди 4 години

Чета по други сайтове, че много интересна тактика са избрали англичаните, за да се борят с вируса. Всички хора над 70 г. ще бъдат изолирани за 4 месеца и обгрижвани от социалните служби, а за останалите няма да има ограничения, за да може да преболедуват и да се получи т.нар. "стаден имунитет". Щели да бъдат приемани в болница само при усложнения.