222

666

преди 4 години

малцинствата

221

666

преди 4 години

Мисля че *** не ги хваща 👑 вируса 🤷,до сега не видях такъв случай 🧐

220

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на българите в Бг е че поради задълбочените си познания придобити от прекрасното образовния, обширния личен опит и природните си дадености смятат, че от Витоша по-високо нема и от Искъро по-длибоко нема.

219

Анонимен

преди 4 години

Чакайте! Чакайте!Да паднат коча .... ушите!Всички се залетели към центъра на света.Имате толкова малко вирус щото никой не идва в Бг, а враждебна е с капацитет на селско летище.

218

Майтап голям

преди 4 години

Чакайте да видите какво ще стане като се юрнат тези от Америка насам.Много бързо ще си намерят българските паспорти и ще се сетят,че само по документи са американци.

217

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е против интелигентните хора и няма да засегне българина!Вижте колко малък процент е на засегналите от вируса!От форума тук няма да има нито един засегнат! Е те тва *** успокоява!Иронийка, метафорка за 80%-те, ако ме разбирате!

216

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа, четирите годишни времена са все още враговете на бившите комунисти! Айде бързо в крематориума!

215

Анонимен

преди 4 години

И кво ще ядете сега, когато боко ви тик.вата изби козите, кравите, прасетата, ааАА-А? Ше му ядете Ф-16ките. За 2 милиарда. Да ви е сладко !

214

Анонимен

преди 4 години

Ако не сте разбрали - бабата и дедото, дето си заминаха, светла им памет, са празнували китайската нова година преди месец в Ухан.

213

Tashunko Sapa

преди 4 години

Продавам прасе.Женско-175 кила.Отговаря на името порки.Много е възпитано.Не пие не пуши ,малко псува и скача на бой като е гладно.

212

BSP корупцията

преди 4 години

Затворете си границите и стойте по цял ден в интернет и как ще стане това? Нали ще искате да се видите с приятелите си от чужбина.This is bullshit

211

Анонимен

преди 4 години

Червените *** искат да затворят границите за да тормозят населението с поставената си мутра Бойко Б

210

АК-47

преди 4 години

Ама, затворете границите!!! Ало-ооо, Борисов, направете го най-после. След два-три дни ще се биете в главите, че пак сте закъсняли. ГРАНИЦИТЕ ЗАТВОРЕТЕ!!!

209

Анонимен

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!Защо държавата е затворена, а границите са широко отворени?Защо? Нещастни жални политици...ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!

208

Анонимен

преди 4 години

Това с щамът Андромеда беше за интелигентно поколение, за милениялите вирусите са като от картуун нетуърк, с кръгче около тях, за да не ги объркат с някоя друга клетка

207

олеле вируси

преди 4 години

Този корона вирус е нищо в сравнение с щамът андромеда, дори не е дошъл от космоса.Вие станахте наистина smart с тези телефони и тяхната "процесорна мощ", ама в обратния смисъл на думата. Елките еволюирали до изчислителни машини, а те до компютър, но хората се върнали към елките гарнирани с малко чат, ами това си е ваш проблем, обаче нужно ли е да ви четем и въобще да ни занимавате с интелектуалната ви немощ

206

voice of homeopathy

преди 4 години

Освен това маските са за медици и парамедици, кой ви каза, че болни могат да носят маски? Ако при тях има затруднени респираторни функции?

205

voice of homeopathy

преди 4 години

Това е форма на репресивна медицина и паника, в хомеопатията това дори не е регистрирано като заболяване, защото не е. Това са група от сезонни вируси, които някой обсесиран от темата за брекзит и английската монархия е нарекъл "корона вирус", един вид всечки ние, цялата земя почти апокалиптично да преболедуваме ?брекзита. Добре ама това е измишльотина все пак, иначе боледувайте от каквото си искате, тамън емоционално ще превъзмогнете това

204

Mmm

преди 4 години

Всички се побъркахте с тоя вирус, нито е толкова страшен, нито толкова опасен.Всичко е бутафория , да се вземат пак някакви пари от Европа и да излезе, нашият човек национален герой ,че е спасил нацията.Образовайте се малко, мислете извън това което ви дават по тв- то.Тоя грип е по- слаб даже от свински, а за него не вдигаха такава тупурдия .Пламен Пасков, потърсете в тубата изказване на тоя човек и ще ви се изяснят много неща.

203

Анонимен

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ БРЕ!