118

баба мара

преди 4 години

само с единство няма да стане помолете братския китаиски народ за помощедна болница сглобявали за 7 дни тяхната дисциплина ги измъкна много бързоот злото което им причиниха

117

Анонимен

преди 4 години

Бойко,внимавай ,защото това е ръката на руския Юда...Както ти я подава ,така и ще те затрие..Пазете се хора ,от червена комунистическа власт ,и въобще от комунист...

116

шипка червенкова

преди 4 години

Президента каза че корона вируса е манипулация за да се забрани митинговата демокрация и протестите против ГЕРБ.

115

Кьормеков

преди 4 години

Коронавируса у нас,с и без корона ще си тръгне,както е дошъл.Както беше заклеймен Цв. Цветанов с прословутия си апартамент,г-н Борисов да изчисти казуса с брюкселската къща-замък и "царицата" която я обитава,тогава съм сигурен,че президента Радев ще подаде пръв ръката си, за да има мир между най важните институции в държавата.Страницата с оня имот остава отворена.Както искат В.Божков да говори за далавери си,така и "собственикът"на голямата къща,трябва да покаже нотариалния акт на г-н Гешев.

114

Щерев

преди 4 години

Г-н Премиера да внимава да не се зарази от глашатая на Нинова от кретеновирус..

113

Анонимен

преди 4 години

третата световна война е вече факт, този път оръжието е биологично, но жертвите ще бъдат може би повече от всички предни световни войни

112

анонимен

преди 4 години

До мнение 121 С ТОВА ТВОЕ ИЗКАЗВАНЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТИ ПОКАЗВАШ КОЛКО ТИ СА БЕЗРАЗЛИЧНИ ТВОИТЕ МАМА И ТАТКО И АКО ИМАШ БАБА И ДЯДО. ТИ ЯВНО СИ ГИ ОТПИСАЛ И СИ ГОТОВ ДА ГИ ЖЕРТВАШ САМО И САМО ТИ ДА СИ ДОБРЕ. БРАВО. ТЕЗИ КОИТО СА ТЕ НАПРАВИЛИ ЧОВЕК ТИ ХРАЧИШ ВЪВ ФИЗИОНОМИИТЕ ИМ. ИЛИ ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ОСТАНАЛТЕ КОИТО НЕ СА ТВОИ РОДНИНИ.

111

Анабел

преди 4 години

130 - къде е този обединител на нацията, бе? Къде се покри в най-важния за държавата момент? Обединява нацията от дивана вкъщи ли?

110

Анонимен

преди 4 години

- Господин Президент, дайте да се обединим..- Какво трябва да ви дам за да се обедините?

109

ВИЦ

преди 4 години

Борисов:- Господин Президент, какво да правим?Радев:- Вършете си работата....

108

Анонимен

преди 4 години

Командирът Радев внимателно изслуша притесненото пелтечене на своя подчинен и му даде мъдри наставления да прояви кураж и разум.

107

Анонимен

преди 4 години

РУМЕН РАДЕВ Е ОБЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА И ПОДЧИНИТЕЛЯ НА ВИРОГЛАВИЯ МИЛИЦИОНЕР.

106

Оса

преди 4 години

До анонимен преди 1 час, Сега е момента да изпълниш мечтата си за къси панталонки и екзотичен плаж.Цените паднаха много, а за гр. Ухан са символични.Може би ще хапнеш от супата с прилеп и ще си щастлив.

105

Анонимен

преди 4 години

жалък и неуспешен опит на Босиров да се направи на обединител

104

Istinа

преди 4 години

Крайно време е КОРОНА ВИРУСА да влезе и в ромските махали и нещата ще се наредят,, там всичките са роднини

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Смятай какво е на фуражката, щом неговото поведение е 1000 пъти по-жалко и от това на Борисов. Радев направи Борисов да изглежда като гигант на морала и държавничеството. Докъде сме я докарали!

102

Анонимен

преди 4 години

До По добре бяло знамеПравилно, според комунистическите проядени мозъци е по-добре да не говорим с Турция, вместо да преговаряме, когато Ердоган плаши с емигрантска вълна. После вие същите ще пискате, че Борисов нищо не е направил, затова се е стигнало дотам.

101

seira

преди 4 години

"ДРУГАРИ" ДЕПУТАТИ,ЗАЩО, КОГАТО ЕДИНОДУШНО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА, НЕ УЗАКОНИХТЕ И Т.НАР. "ЗАМРАЗЯВАНЕ" НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ И УСЛУГИ?!ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ С ГЛАВИТЕ СИ, КОГАТО ПРАВИТЕ НЕЩО?!НАРОДЕ!!!!!

100

ще се справим

преди 4 години

Трябваше ли да се появи коронавирус, за да действаме в единство? Но дори и така, радвам се, всеки принос е добре дошъл, всяка помощ е добре дошла. Помнете, българи, не спирайте насред средата и не се отказвайте, а упорствайте, докато победим вируса.

99

Анонимен

преди 4 години

Бойко и мъжко поведение са две вззаимноизключващи неща.