30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Толкова си и гледал филма, тръгва от любимия Китай-бащата на мизерията. Пак с произход от прилеп + свински гени.

29

???

преди 4 години

До mi24Чакаме.....да видим колкоще е страшно...за сега останахме заради *** без толетна хартия :-)))...сигурно от тоя вирус се насираш

28

Анонимен

преди 4 години

През 2011 г. излезе американски филм -Contagion-Заразяване- точно както сега е ситуацията,само че тръгва от Чикаго.Не му обърнаха внимание тогава,а сега е най-гледания след Хари Потър в нета..Каквото си представяме-това и получаваме..Тъжна картинка е светът сега..Обичам ви,хора,толкова ми е мъчно,че с нищо не мога да помогна.. Дори на себе си.Просто чакаш...

27

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица се върнах от Линдон, путай ме колко хора съм заразил досега...

26

Messir

преди 4 години

до MI24. Защо след 3 седмици ? Нещо вътрешно инфо ли имаш ? Светни ако може плийс.

25

до 25

преди 4 години

Стига тролихте и омоловажавахе сериозността на ситуацията.Хоремагските ви разсъждения от преди месец се доказаха като несъстоятелни.Не че сме очаклвали да са поле4т на мисълта де.Заради подобни разсъждения Италия се превърна в зентър на епидемията.

24

равносметка

преди 4 години

Всеки, който подцени ситуацията, страда. Не е време за тънки смерки и скъперничество. Всеки цент, спестен от превенция, ще се плаща като долар за лечение и съпъстващи икономически загуби.

23

реалист

преди 4 години

За пореден път англичаните докават, че им липсва мозъчно вещество. Арогантност обаче не им липсва...Скоро ще си го получат

22

Анонимен

преди 4 години

Хората са от РИСКОВАТА група т.е. могат да умрат и от най-леката настинка. Само нагнетяване на обществото, лошо и само лошо, за да се филмират хората още повече. А че, масово хората не си мият ръцете е друга тема. Ужасих се днес от видеото в ютюб на деклашър за 10 въпроса, които да не задаваме.

21

Анонимен

преди 4 години

Трепе все по-богатите пенсионери, които имат пари за скъпи лекарства. Бедните, които ядат лук за закуска не се заразяват, така мисля.

20

mi24

преди 4 години

За съжаление в Англия след 3 седмици ще е голяма трагедия.

19

Чайник

преди 4 години

Изгнилият капитализъм се сгломоляса от един долноплобен вилус от нашата лаболатолия.

18

ХАХА

преди 4 години

Не можете да четете цифри вие *** и това си е! 1140 са общо регистрираните до сега!

17

АСЕ бомб

преди 4 години

Проблем на западните държави а фактът, че старите масово гълтат АСЕ- инхибитори за кръвно и диабет, което е катализатор на Covid-19.Вече има научни статии в реномираното The Lancet.Напр. на Лей Фанг от 11.03.

16

пецата

преди 4 години

1000 болни, всеки да е заразил по 5 а от тях всеки друг по 5 , направо смятайте на квадрат, до 2 седмици ще имат официално още 5000 болни и неофициално поне 50 000 човека които ще си стоят у дома и ще си мислят че е просто грип, колко от тях ще умрат и ще заразят други няма как да се сметне и никой няма да каже, в англия и да дойде лятото няма да ги оправи защото знаете какъв им е климата , там вируса ще си е като у дома си, при нас поне ще стане горещо и сухо към юли

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Някой да е чел за смъртни случаи в САЩ? Нещо работата намирисват. Май техните си ги лекуватВ САЩ смъртните случаи са колкото заразените в Русия около 60-70.

14

Чесноядец храбър

преди 4 години

Стига с тази паника.Бухайте чесън,червено цвекло,черна ряпа и ябълки.

13

Анонимен

преди 4 години

с брекзита да си отнесат и по един вирус с тях

12

Питър

преди 4 години

До Анонимен 5За целия ЕС, освен Великобритания и Ирландия. Защото това са двете европейски страни, където Тръмпона притежава игрища за голф и не иска бизнеса му да страда от това, че е президент.

11

ДинкоАТВ

преди 4 години

Както казаха щом лелята на Конар Макгрегър е починала, значи вирусът не е шега. Те имат и пари и здравна култура и жената не е била на повече от 60.