54

и ...

преди 4 години

За какъв *** ни бяха онези самолети от Щатите бе, Шкембе? Явно те тресе малоценността като мъж, като , като военен и решихте да харчите държавни пари с Баце за да има комисионни и за Вас, нали? От кой ще се пазим с тези самолети, мм ..? Е, сега пари няма, но ума указания от Бог Слънце от Резиденция Банкя, какво да правим, как да пазаруваме ..; дрънка глупости човека без да казва а от къде това ще се купи след като Вие ни парите ... Мразя Ви, просто Ви ненавиждам за мизерията коят

53

АНОНИМ

преди 4 години

До *** Той си има!Сигурно я пази!

52

от село

преди 4 години

Този дали е наясно какво е глад, мизерия и какво е казарма? Тази флегма е пародия за Българската армия! Този *** не спира да ръси простотия ..! Кога най-после този ще изчезне от хоризонта на Държавните ясли ..?

51

Алов

преди 4 години

Дайте ми на тоз човек една торбичка Била и да се нарежда на опашката

50

Мечтата на чекиста

преди 4 години

Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!Ген Радев:На Шипке вс спокойно,я лично проверил, вирусов нет!

49

Водопроводчик

преди 4 години

То и до воеено ще се стигне спокойно ,нали ганьовица немой без прическа или да не си види муцката ,пък и кой са те да и казват да.не излиза

48

Пешо

преди 4 години

Най-накрая управляващи, на които им пука за хората. Браво! България над всичко!

47

Анонимен

преди 4 години

Днес в Плевен чаках два часа за да си купя едно кисело мляко и така и не можах да се доберат до магазина. В малките магазинчета стоката свърши още преди два дни.

46

Анонимен

преди 4 години

То храна може и да има, но заради истерията която причинихте и огромните опашки стана много трудно да си купиш каквото и да е.

45

Анонимен

преди 4 години

то и при сталин не е имало военно положение но фактически е имало режим точно какно сега у нас - едноличен диктатор колещ и бесещ по свое усмотрение. Или някой ще каже че има друга сила освен мутрата? кой, кажете един?

44

Анонимен

преди 4 години

Шкембе ,Ние знаем ,че не е военно положение,но дори и да го въведете ,ще бъде пълна пародия!Нито имате армия която да изкарате по улиците на градовете, нито танкове и БМПта.

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя научили се поне от коя страна се гледа през бинокъла като говори за нещо си при военно положение???

42

Как ли пък не

преди 4 години

Да си стоят по мазетата ако искат. Всеки е свободен да си ходи и пътува.

41

Анонимен

преди 4 години

Oste na sam razbral za koia armia tovori tozi debelak

40

Пази боже!!

преди 4 години

Колко по-лесно би било ако заразеноте се превръщаха в кръвожадни зомбита.Тогава поне би имало нужда от извънредно положение. Сега най-*** се преиграва.

39

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов, на теб май още не ти е ясно, че всички се намираме в условия на биологична война. Продължавайте да призовавате, да молите, да увещаване. Коронавирусът възпитано ще си отиде.

38

Анонимен

преди 4 години

Едно време арестуваха хора по подозрение, че симпатизират на Запада.Сега арестуват хора по подозрение, че са болни.

37

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Който го е страх, да си навлече скафандър и да си стои удома.Аз съм свободен човек и ще ходя, където си искам или поне където е отворено.Аман от паникьори!Всички вие, страхливци, с вашата хипохондрия ни го докарахте това положение. Вирусът не е виновен. Вирус като вирус. Един от многото такива. Всички тези мерки са резултат от безотговорната ви паника.

36

Анонимен

преди 4 години

Шкембелак такъв, трябваше още преди месец да забраните влизането от Италия, Испания и другите европейски страни с вируса, а това даже и сега не сте направили, някаква извратена евросолидарност е това. Затваряме магазини и барове ама никой не следи какво се случва с тези дето пътуват по света и си идват..Най добре да извикаме китайците да покажат как се прави, ние и армия нямаме

35

Анонимен

преди 4 години

Военно положение трябва д асе въведе!