35

Анонимен

преди 4 години

Българин и дисциплина, не много съвместими понятия, освен това изниква и въпросът, неизбежно да има политически нюанс, кой на кого вярва, има хора безрезервно вярващи на бб, но мнозинството не му вярва, как той ще ни убеди, че това което прави е единственото възможно, проблемите ще започнат след пика на вируса юни-юли когато хиляди малки фирмички ще са фалирали, а както е известно управляващите се интересуват единствено от бизенса на олигарсите, защото им се отплаща щедро...

34

Баба Марта

преди 4 години

Извънредно положение без затворени граници 5 пари не струва!

33

баба мара

преди 4 години

ние сме с манталитет на *** не може в 2 часа сутринта да отидеш в метро да сесе запасяваш нас извънредно положение не ни оправя на нас ни трябва военноположение

32

Жорж Ганчев

преди 4 години

До Инфо!!,,Българите са малък,но изключително *** народ,, !!!

31

анонимен

преди 4 години

СЗО са за съд - допуснаха разкарване на болни напред - назад от Китай със самолети, след това не спряха нито полети, нито нищо, чак сега се усетиха някои страни да се помъчат да ограничат вируса. Дори до скоро китайски туристи ходеха в Европа, наши в Милано и другаде. Лично аз познавам такива. Не съм очаквал подобна простотия. Сега ще ограничават, ще губят хора и пари, ще врещят до бога тоз виновен, оня невинен.......

30

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До Инфо!!кАде=кЪде,нали или във вашето селце е приет друг правопис

29

Инфо!!

преди 4 години

До#26 ахахаха е това е новина . Браво браво ;)

28

Инфо!!

преди 4 години

До вирусологът д-р Александър Симидчиев.Я се скрии да не те хване вируса . Какъв шанс имаме ? Ти пък каде видя вируса през ноември ??За какво говориш въобще , та ти и напредстава си нямаш каде и кога е излезнал вируса . !!Тез лъжи можеш само на село в казанката когато сме на 1/2 ракия да ги разправяш !!Егати клоуна !!

27

Анонимен

преди 4 години

Как може да бъдат накарани *** да спазват указанията и например да престанат да се събират на тълпи и да спрат децата си? Вчера гледах просто потресаващи неща, 5 майки с 5 колички една до друга нещо кудкудякат, пет пари не дават явно нито за себе си нито за децата си. как да стане с такъв народ нещо как?

26

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е, как ще накарат лекарите от мастните да работят за "народа". Сталин се опита, не се получи и знаем, какво му се случи.

25

Анонимен

преди 4 години

"Там, където има огнища, вирусът е сипан умишлено.Толкова е елементарно."- Елемнтарно! - казал Уотсъм, който за пореден път нищо не разбрал, но се правиш на умен.

24

Анонимен

преди 4 години

Италия ще даде поне 3000-3500 жертви.В България ще са по е 300-400.

23

Анонимен

преди 4 години

Истерии

22

Анонимен

преди 4 години

Да ходят да го кажат това на шефа! Намекнах му, че искам да работя от вкъщи и получих отговор " че се лигавя и това били глупости!" И цял ден се чуди защо бизнес партньорите от чужбина не му отговаряли на майките. Ама моля ви, коронавируса го е страх от бг работодателите!

21

Анонимен

преди 4 години

Затвориха детските градини и аз вместо да ви лекувам като лекар, рязко излязох във фалшив болничен, за да съм детегледачка. Не ми харесва да съм детегледачка. Сега някак си се лекувайте сами. Поне още десетина колеги са в същото положение. И жена ми е доктор, можете при нея да ходите, ама болницата е частна.Супер автогол от здравния министър :)

20

Пепи

преди 4 години

Вече май Испания ще вземе палмата за най много заразени и починали от корона вирус.

19

Анонимен

преди 4 години

Там, където има огнища, вирусът е сипан умишлено. Толкова е елементарно.

18

Анонимен

преди 4 години

Дисциплина трябва.Маршировки, манифестации срещу вируса, факелни шествия! Лебенсраум!

17

Анонимен

преди 4 години

Втора Италия никога няма да станем.

16

Анонимен

преди 4 години

...вече 2 дена си хода с патрончето у джоба си джуркам най-редовно...Това го правя от китайската Нова година. Щом малко почне да ме драска гърлото и го смазвам.