11

Анонимен

преди 4 години

България се превърна контейнер за най различни отпадъци, идващи от различни краища на света.Няма такова чудо на Балканите.

10

23039

преди 4 години

българиЯ = на БУНИЩЕТО НА европа!!!!,а НЯКОГА бяхме за ПРИМЕР!!!СЕЛОТО НИ БЕШЕ ОРАЗЦОВО ПО ХИГИЕНА и БЛАГОУСТРОЙСТВО(1966г - 1972г),сега ПРИЛИЧА НА ПУЩИНАК!!!защото ни управляват някогашните ТРАФИКАНТИ на АМФЕТАМИНИ!!!

9

Loyko

преди 4 години

Средата в която живеем и как изглежда природата ни е Огледалото на народа ни.Вижте се...и преценете.

8

Анонимен

преди 4 години

Щом държавата може да накара всички да си стоят в къщи може и да се погрижи за *** Но трябва да стане някъв шум голям ,за да почне да се обръща внимание Дето някой тука скимти от него полза няма ,полза ще има от вида хора ,които не само търсят но работят за да има решение ..

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 2"българина" като теб със сигурност е много ***!!!

6

Сашо от Варна

преди 4 години

Нередностите са толкова много че не е необходимо от сигнали....И какво като подавате сигнали,нещо да се е променило? Откакто си заменихме скромния Социализъм за дивия Капитализъм от ден на ден става все по лошо и по лошо...

5

Бунгар

преди 4 години

Незнам дали българите оценяваме и разбираме в каква среда живеем и какви взаимоотножения имаме. А,това е истинската Култура на една нация. Посещение на кина и театри е само отношение към изкуствата,а не Култура.Незнам защо непрекъснато слагат знак за равенство и наричат това Култура,което е много малка част,а не основата на Културата.Погледнете улиците,мръсотията,обществени тоалетни,замърсена природа,сметища,пушеци,прахоляци,вандалщина и тогава ще разберете що за народ сме...

4

Анонимен

преди 4 години

Страшна мърсотия е след ремонтите по Горубляне.Прах по улиците до покривите.

3

мех

преди 4 години

Да се обадя като видя? за 5 минути ще стана разноглед, потънали сме в мизерия

2

Анонимен

преди 4 години

Истината е че българина е много *** народ. Сомалия е по чиста от тази ***

1

истина е

преди 4 години

По лесно е да се обадите ,ако видите някъде да е чисто , защото на всякъде е голяма мръсотия и разруха !