35

Само болнични

преди 4 години

не е достатъчно - трябва и контрол и помощ за набавяне на необходимите продукти и лекарства... НОИ са просто едни счетоводители.

34

Инфо!!

преди 4 години

Англия задели £175 000 000 000

33

:)

преди 4 години

Чудно ми е, ако отида на почивка и след това се върна и ми дадат 14 дни болничен за карантина, има ли нещо нередно? За един приятел питам!!!

32

Скептик

преди 4 години

Предлага чиновниците да ги освободят в неплатен отпуск до второ нареждане. И без това само хабят народна пара.

31

Анонимен

преди 4 години

В българия са на почина на Левски само, че го четат на обратно!Ако загина губя само себе си ако спечеля печели цял народПлаща цял народ печели само НОИ и всеки сам се спасява

30

Някой си

преди 4 години

Ама защо мислите, че само възрастните ги хваща вируса. Децата са най-уязвими. Има починали и млади хора. Тоя вирус като чумата, един оцелява,друг не.

29

Анонимен

преди 4 години

Скоро казаха в Новините, че в Италия 700 души са на изкуствено дишане!А ДНЕС в Новините казаха, че в СОфия има само 3 легла които предлагат това

28

Честно

преди 4 години

Не знам друга държава дето да пишат дали тяхното НОИ ще издържи,а как да намалят притока на чужденци, за да ограничат заразата.Само в България го има това. Разболееш ли се сякаш е по-добре един куршум в главата.

27

Анонимен

преди 4 години

Само от 10 починали НОИ ще спести почти милион защото няма да им плаща пенсиите!В Италия починалите са вече много по 10 така, че НОИ ще спести много тепърваДруг е въпроса, че го източват корумпирани служители които МВР и Прокуратура е ловят

26

до 20

преди 4 години

Не плащам нищо живея при майка ми тя плаща всичко!Мене ромите ме обраха още щом останах без работаПолиция и Прокуратура се подиграха с мен казвайки, че сам съм им ги дал щом са ми поискали и няма престъпление.

25

Вирус без корона

преди 4 години

НОИ ще издържи! Болничните ще растат, ама и броя на пенсиите ще намалят.

24

Solar Power

преди 4 години

До hrisko__1 - Докато Амон Ра ни занимава с разни каскети, божков радев и подобни глупости..... Можеше да се направи нещо по лесно. Например договорка с Божков да плати 500 милиона за 5 години по 100 милион и прекратяват разследването. Ето 100 милиона за колкото искаш кувьози маски дори за ракета до марс :) По някой път е по важно да се направиш на каскет и да си интересен .... съдба българска ..... Сега в крайна сметка ще има пръст в *** за всички :)

23

hrisko__1

преди 4 години

Докога ще продължава така.Докога хора ще умират, защото нямат пари да се лекуват?Докога политиците ще се лекуват привилегировано?Докога ще събираме капачки за кувьози, докато депутатите диплят пачки за златни пръстчета?Докога ще плащаме за служебни автомобили милиони, а за операции на деца ще събираме с дарения?

22

Solar Power

преди 4 години

До Яким: Така е... част обаче от тези пари за пенсионера ще бъдат върнати 20% обратно е само ДДС-то и разни други които ще движат бизнеса .... по скоро към 30 бона ще спести на пенсионер НОИ... Нещо такова. Аки приложим данните за умрели от Италия към нас се падат по 20 умрели на ден което по 30 бона е някъде към половин милион на ден + за Горанов и сие.

21

Solar Power

преди 4 години

Най-добрия защитен механизъм е всеки да си внася осигуровките. Та към въпроса направо ! Къде са осигуривките на държавната "***" ?

20

Анонимен

преди 4 години

Нои не знам , но Горанов потрива ръце!! Ще спести пара от възрастнитеВчера много тематично и..катафалкаджиите минаха покрай парламента..

19

Анонимен

преди 4 години

Нашият нурчо най после ще миряса, да не троши пари за разходки!!.. я да иде до италия..Па и до барса..Дете има , не се ли коси за него

18

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

.... Ако кажат цялата ИСТИНА , то и без това няма Държава. То направо ще спре да работи всичко. НОИ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ! И с тая никаква Икономика и стабилност. Ние НЕ сме Италия - да можем да издържим ! Хората там дори ДАНЪЦИ няма да плащат за времето , когато са под карантина ! Смятайте каква луда паника ще настане... Оставете маските и спирта. Ще свърши и няма да има й хляб , олио , брашно , ракия ... И тия няма да могат да се справят изобщо ! Какво се заблуждавате ?!?! ...

17

Ти сериозно ли?

преди 4 години

До Трайно безработенА пари за интернет, телевизия и телефон плащаш-нали?

16

Факт!

преди 4 години

НЗК да обясни защо при наличието на медикамент Ремдезивир американски който лекува тоя вирус на 100% не се внася в България.При наличие на лечение да не се лекуват хората а да им се дават парацетамоли е гавр и престъпление срещу човечеството.Това е равносилно на убииство!