161

до 164

преди 4 години

може да убива и стари, да е биологично оръдие срещу възрастните, че много пенсии се плащат. Не се знае

160

Анонимен

преди 4 години

а на този собствен ход колко хора са заразили... извинете

159

избирател

преди 4 години

Бог да прости женицата,но да попитам оня ГЛАВНИЯ инспектор,къде измисли това иречение със собствения ход........Ангиле,на коя скорост са престигнали бе ТЪПАН?!На собствен ход?!Не на БОКСИР,така ли?!

158

????

преди 4 години

В скапаната ни държава предпазни маски ще има ли?

157

Статистик

преди 4 години

Нулевите пациенти ходиха да ритат топка в Милано - столицата на коронавирусът. Къде е Киро гела да ги посочи?

156

я гледай...

преди 4 години

Това че са стигнали до Пирогов на собствен ход е добре.Ако бяха ползвали обществен транспорт , какво е щяло да стане?

155

Анонимен

преди 4 години

аз лично никога не съм искал ВСИЧКИ пари да се разпределят в София.За другите - не знам. Въпросът е, че трябва да има реципрочност - кой колкото внася в хазната, толкова и да получава.

154

цеко

преди 4 години

До АнонименКой иска бе, стой си там, никой не иска нищо, аз си плащам данъците!

153

Анонимен

преди 4 години

До пейзани!Дали пък състоянието на болницата в малкия град не ги е накарало да пътуват, ако са били болни още в Лом. Ама нали искате всички пари да се разпределят в София, господа "столичани"

152

Анонимен

преди 4 години

корона вируса е от ядене на диви животни, от никаква лаборатория не е излязъл, нито някой умишлено го е правил и пускал, ако беше така, щеше да убива млади хора, не стари. ако някой ще прави био оръжие ще го насочи към младите, не към старите.

151

Пижо

преди 4 години

Това сигурно са 10-те "нулеви" пациенти! Китай успя да ограничи разпространяването на заразата при 1,3 млр. население! С реални мерки. Впечатли ме една от тях: пуснали са мобилно пиложение с индивидуален код и са инсталирали терминали на входовете на всички магтазини и учреждения. Влизайки, хората се чекират. Така, при установяване на заразен човек за секунди проследяват пътя му, както и всички, които са били в контакт с него.Но, там има държава!

150

????

преди 4 години

Глупи това е временна мярка и маските са бели, а не черни. Искаш да кажеш, че който си сложи маска отива в затвора ли, смешни.ко.

149

пейзани!

преди 4 години

Всеки Божи ден се повтаря, че при съмнения човек не трябва да се изтърсва в болница, като по пътя си изпозарази всичко живо, а да звънне на предвидените телефони. Но тези двамата са си направили сметката, че така със сигурност ще трябва да ги хоспитализират и са тръгнали да сеят вируса из градския транспорт. А нищо чудно да са били болни още в Лом и затова да са пристигнали при сина си. Спрете да идвате в София, бе! Спрете!(Извън яда ми, дано се оправят)

148

Зозо

преди 4 години

До ????Носенето на маски е забранено със закон :))))))))))))Като забраниха бурките, фереджетатаДобре, че поваля само дрътите *** вируса :))))))))))))))))))))

147

????

преди 4 години

защо не се въведе задължително носене на маски на обществени места?

146

Анонимен

преди 4 години

Пирогов издаде истината ! наруши задължителната дезинформация .заповедта е : стойте си по домовете ,не ходете в болници ,обадете се на лекар , та да не се знае кой от какво е умрял в къщи .

145

Зозо

преди 4 години

До до 161 Важното е, че короната удря яко само дрътите *** :))))))))

144

Анонимен

преди 4 години

Стига с този нулев пациент, търси се нулевият шаб! Защо сега се търсят производители на защитно облекло и производители на дезинфектанти? Проблемът се знаеше от повече от 2 месеца!

143

до човек

преди 4 години

Повечето от хората от северозапада живеят много бедно и са с много ниски доходи.Когато човек мисли за оцеляването си подценява всяка опасност свързана със здравето си и ако намери работа работи докато се срине.Това е истината.

142

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 160Ти случайно, разбра ли изобщо нещо? Хората са от Лом! Илиянци беше лапсус на Бойко. Синът им е вероятно работил в Илиянци!