134

Ели

преди 4 години

За съжаление,много гадни и противни хора живеят на този свят...обичат да правят мръсно на другите и това ги прави щастливи. В България такива много...

133

Анонимен

преди 4 години

Моля някой да потготви по 1 ст. само и да отиде при тази кондукторка, дори компания 5-6 човека..Има ли инфлуенсари от Пловдив и да брои докато я люшка автобуса. Е това е простотия и момичето е бременна.

132

Серсемин

преди 4 години

*** модератори, сър. Да ти е драго да им рязпориш гъзовете. Що мъ трииш бе ***?

131

info205

преди 4 години

Около 2000 година, закъсали за бензин, двама - пеша, стигайки до бензиностанцията Главиница и вече броейки стотинките на осветлението от козирката. Излизайки бензинджията попита това стотинки ли са, да, и отказа да сипе в метално шише. Невярващи тръгнахме да се самообслужваме с пищола на колонката, онзи спря помпата на колонката от офиса. Излена с една рязана пушка и потвърди, че няма да сипе бензин. Псувайки го вървейки на заден ход, тръгнахме към друга бензиностанция.

130

Анонимен

преди 4 години

Абе тия кондуктори ..нямали кой да им натроши тиквите,не пътувам с автобус,но много ми се иска да срещна кондуктор

129

Анонимен

преди 4 години

А кой ще се навие в пловдив да работи за 500 кинта ако не някой който мрази и себе си?

128

Анонимен

преди 4 години

Като не о се работи, да си стои у дома и тя да си брои стотинките.Уволмение и за нея, а и за некадърния началник

127

Американ

преди 4 години

Началникът оневинява лошото поведение на служилката, щото о той е като нея. Така качеството се поддържа ниско, работи се неефективно и се *** за пари като на запад.

126

Съвет

преди 4 години

Съветвам фирмата да уволни незабавно тази кондукторка, а не да ни поднася извинения. Това е обида към цялата нация! Позорно поведение на самозабравил се чиновник!!!На бъдещата майка пожелавам здраве и много щастие!

125

Анонимен

преди 4 години

Уволненете незабавно кондукторката. На хора, на които им липсва възпитание, не трябва да се допускат до такива длъжности.

124

анонимен

преди 4 години

Пенсинерите плащат на личните лекари витаги само със жълти стотинки

123

Анонимен

преди 4 години

Тук чета, повечето коментари са се фокусирали около бременната жена - сякаш това че е бременна, я прави жертва и че кондукторката е постъпила така с нея, защото е бременна - това донякъде е така! НО! На нейно място можеше да е всеки по някакъв начин уязвим човек - те такива си избират , за да ги унижават и на тяхното унижение, да градят своето самочувствие. Повярвайте ми, говоря от личен опит на тих и притеснителен човек, който лесно се разстройва от обиди - такива *** като тази (не само кондуктори )ги има навсякъде като обслужващ персонал - особено в медицинския сектор -санитар

122

с-в

преди 4 години

Идея с превъзпитателна и култивираща роля (ако не е споделена в досегашните коментари): Поне една седмица всеки, който пожелае, да заплаща билета си с точно приготвена сума от жълти монети !!!

121

Дедо

преди 4 години

До 100. Съседна Холандия

120

соцбг

преди 4 години

Айде стига сте ревали бе,на вас всеки вие крив и всеки е длъжен.Само снимате и се чудите кво да правите,я се хванете в работа.При социализма такива като вас не вирееха

119

Анонимен

преди 4 години

При нас е обратното.Ако в обществения транспорт момиче каже на висок глас, че някой мъж се отрива в нея, най-много някои да изсумтят неодобрително или някоя лелка да се възмути на глас, мърморейки.Ако обаче млад човек не отстъпи мястото си на бременна жена с видимо наедрял корем, тогава възмущението ще е много по-голямо и може наистина да го нахокат, като същевременно някой друг ще стане, за да може жената да седне, ако младежът е тепегьоз и продължи невъзмутимо да си седи.

118

Анонимен

преди 4 години

Ще го разбера да ми откаже на мен, но на бременна в девети месец?

117

Анонимен

преди 4 години

Обаче пак в Истанбул, в автобус, е настанала олелия, когато девойка се оплакала, че някакъв мъж се отрива в нея. И нахокали мъжа.Като съпоставиш тези две случки /имам предвид и случката с бременната, на която не отстъпили място/, това ти говори за специфична народопсихология, за градация на ценностите, свързани с представата за жената въобще.

116

Анонимен

преди 4 години

115, 117, 118,Не се разбира какво искаш да кажеш с изречението "Или щом една жена е бременнаили не трябва да бъде третирана като непълноценен човек?" Повтаряш това изречение и в трите си коментара, като се обръщаш към човек, който разказва как в автобусв Истанбул не са отстъпили място на бременна жена.

115

Анонимен

преди 4 години

Признавам си, не винаги ставам и отстъпвам място на възрастни хора, особено когато се прибирам уморен след работа.Но Винаги на Бремена Жена или Майка с Малко Дете!