118

отл

преди 4 години

Какво значи искат? Ситуацията е кризистна, те за пари лумтят. По тая логика да вземе и Безос да иска компенсации или арабските шейхчета дето петрола им поевтинява и те да искат някой да ги компенсира ... ?

117

Анонимен

преди 4 години

Молчета и веригите с привилегии ,че театри и кина затварят

116

Анонимен

преди 4 години

Когато всичко се пука по шевовете,предлагам да вземем да осиновим съюза на артистите!

115

Тим

преди 4 години

Направиха грешка че не пуснаха кепенцата на моловете

114

Бай 100ян

преди 4 години

Тея *** хем са делеч по професионализъм от колегите им на запад ,хем искат все едно още са на хранилка при бай Тошо .И стига глупостите!!!Театъра бил храм ,Хаххааххахахах!! Ако театъра е храм то телевизора е неговия пророк !!!! ***!

113

Анонимен

преди 4 години

Този пък ако е артист :) Квартален алкохолик.

112

ШибиРиби

преди 4 години

Да отиват на чист въздух на къра да копат и сеят.

111

Анонимен

преди 4 години

Мега нагли парчета тези артистчета, дайте им по една кирка да ходят да копаят и ремонтират улиците. Поне с нещо ще са полезни

110

Мамино момченце?

преди 4 години

Само изказването, че театърът бил 'храм' ме настрои да искам да го наплюя този псевдо интелектуалец. Компенсация искал, маминия ***. Да се качва на перваза при медицинските сестри. Последната пиеса, от която си тръгнах, беше все с разни наши имена и репликата 'Който си има балдъза си има два г.за'. След тази реплика си излезнах от салона. То текстовете на Пайнерките не са такава простотия

109

Анонимен

преди 4 години

Лаещият Бау,ако на теб ти забранят да тролИш,ще стане много ПРИЯТНО!

108

Анонимен

преди 4 години

Да не забравите заплатата и на оня Явор Бахаров ли беше Бахуров ли беше , абе дето пие и кара,......

107

Анонимен

преди 4 години

Айде бегай да си пиеш ракията и не говори глупости бе Ристьо! каква компенсация от кого да дойде? От държавата ли? Ами по същата логика и ресторантьори , хотелиери, магазинери и тем подобни и те ще поискат компенсация!

106

Анонимен

преди 4 години

За да се вдигне стандарта трябва бизнеса да изнася и да му плащат. Това е като едно семейство - нямаш ли заплата, няма как да се вдига семейния бюджет. Просто е. За да е конкретен обаче на други държави трябва активно да се подпомага от държавата известен период и после да има възвращаемост с годините напред, както и работа. Толкова ли е трудно за разбиране?Няма как да има ВИСОК СТАНДАРТ със слаб износ.

105

Боби

преди 4 години

До идея #107: Точно такива стриймвани по интернет живи предавания и представления са заместили разни реалити формати с публика в Китай след избухването на епидемията!!! Добър вариант хем за телевизиите и артистите, хем безопасно за публиката... Да вземат да се приспособяват тия, а да не реват! Най-много некой лев за техническо оборудване да поискат, и това е!!!

104

sudo

преди 4 години

Артистите искат пир по време на чума?

103

Анонимен

преди 4 години

Соцализма не си е тръгвал!

102

Мария

преди 4 години

Със съпруга ми продаваме закуски в павилионче под наем и сме редовни данъкоплатци. Нас кой ще ни компенсира? Заради Коронавируса клиентите са по-малко и ще стават все по-малко, може да ни затворят, но наема, тока, водата и други разходи разходи, като данък печалба и ДДС трябва да се платят този месец. Артистите ли, ами дребничкия бизнес, който едвам крета?

101

общак

преди 4 години

Артист е свободна професия, ако си талантлив ще имаш висока посещаемост на представления и съответно висок хонорар. Ако неси си правил добре разчет на парите и свалят няколко представления от афиша и нямаш кинти, това си е твой проблем. Защо държавата трябва да обгрижва хора със свободни професии, ако сте свикнали власта да ви сипва гранули в пахарката за да я възхвалявате, то тоя път няма да ви се получи.

100

Анонимен

преди 4 години

г-н Мутафчиев ,малко е нагло сега да търсите компенсации ,някак аморално ....Държавните заплати 100% ще си ги получите , ама ако мрънкате за допълнителни хонорари,изложби,представяне на книги раздаване на награди и тн халтури някак баш сега не върви

99

идея

преди 4 години

Какво пречи да се направи интернет представление?Билетът който е заплатил всеки да е с парола за гледане на постановката.Така пак ще има театър само,че през интернет.Ако постановката се договори с някоя телевизия постановката ще се излъчи по телевизията.Така гледахме телевизионен театър преди 40 години.И сега трябва да може.Дори сега има повече телевизии.Давам идеята с добри пожелания и им пожелавам успех.