21

Мая Безпартийная

преди 4 години

Това:ха. Ха. Ха. Аааа, по турски означава ли нещо. Може би човека има запек, спокойно!

20

Кико

преди 4 години

Типично по ромски:лъжи и измами! А това че ходиш с костюм е само маскарад, да не плашиш хората с шалварите!

19

Винету Борисов

преди 4 години

Как се стреля с "бойни амуниции"? Пишман журналята не се научиха да правят разлика между думите муниции и амуниции.

18

пущиняк

преди 4 години

санкции на Турция! Да се блокира турския износ за ЕС и точно за няколко месеца "Пуйката" ще колабира и ще е готова на всичко, само да бъдат отменени санкциите, включително и да си държи ***, малцина от които са сирийци, на своя територия!

17

пущиняк

преди 4 години

Самите емигранти казват, че ги гонят от Турция! Защо господата европейски политици не си зададат въпроса кой ги гони от същата тази Турция! Може би турската мафия- едва ли! Много по-вероятно е да ги гонят самите турски власти! Тогава думите не Ердоган, че нямало да спира повече емигрантите към Европа изобщо са си чиста лъжа! Това, което Ердоган и турските влсти де факто правят е да гонят емигранти от Турция към Гърция! Какъв повод и е необходим на Европа(ЕС) повече за да наложи най-накрая...

16

Анонимен

преди 4 години

Белия човек е много търпеливИсторията го доказва!До момента в който му писне!И става мазало!Също историята го доказва!

15

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДобре ли сте?

14

народа е казал

преди 4 години

До ето каквовълка козината си мени но нрава не!! а ти искаш шалварестите да решали какви да станели европейци !! колкото турците на които позволихме да останат в земите ни след Освобождението станаха Българи толкова и ония ще станат немци или французи

13

ето какво

преди 4 години

И ще дойде време, мигрантите ще бъдат поставени пред въпроса - който остане, е германец. Или французин. Който остане, е християнин. Останалите - вън! ЗЦащо да става така, когато може още сега да се реши въпросът, и то много по-спокойно и от полза за Европа.

12

търпението има грани

преди 4 години

След смяната на прекалено любвеобилните към мигрантите политици, населението, което вместо да се вози безплатно в градския транспорт, изхранва мигранти, които искат джамии, накрая ще кипне и ще се разправи с нав леците. На запад ще се разправят с мигрантите така, както някога са се разправили с *** и сега западните *** са законопослушни. Ще се лее кръв на мигранти. Както нищо не е помогнало на маврите в Испания някога.

11

Анонимен

преди 4 години

До 14:Е да де, историята се повтаря както през 13 век. Османците стигнаха до Виена и онези си траяха 5 века, оставяйки ни под османско иго.Същото става и сега, просто втори епизод на същата постановка

10

1 Едно

преди 4 години

Ако това продължи така - ние от Южна Европа със зъби и нокти отблъскваме мигрантите, а западна Европа си пасува, приема мигранти и те лазят към нея, знаете ли какво ще стане накрая? Смятате, че нещата ще се оправят, ако ЕС се разпадне?! Няма да е само това. Във всяка отделна богата западна държава първо ще разкарат политиците, приемащи мигранти. Както стана с Меркел.

9

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААми не ти ли стига ума,че може гърка да е отменил ветото под натиск?Явно така е станало,щом гърците са променили първоначалното си решение!Иначе Гърция никога няма да подкрепи Турция,особено след номера с Кипър и Либия,който им направиха турците.

8

убиойте им мечтите

преди 4 години

Не с Турция, а с мигрантите трябва да се работи. Които държави са цел на мигрантите, тези държави официално през медиите да заявят - не приемаме мигранти и бежанци. Както Ердо лъга, че пътят към Европа бил отворен, така западът трябва да каже на - мигрантите - не ви приемаме. Агресията ви води до стрелба по вас и ви прави наши вмрагове.

7

Анонимен

преди 4 години

Ислямистите са ръцете на терористите,колкото по-малко ислямисти,толкова по-добре за държавите от ЕС!

6

безмилостно

преди 4 години

Защо западът не се обърне директно към мигрантите - отказваме ви достъпа до държавата ни. Няма да приемем нито един мигрант. Безсмислено е да тормозите Гърция, защото от наше име тя ще убивна съпротивляващите се и агресивни мигранти. За лошата политика спрямо мигрантите са виновни съответните държавни глави на държавите, които са цел на мигрантите. Те не отказват директно, мънкат. За което ЕС няма вина.

5

западът е длъжен

преди 4 години

А къде са Меркел, Макрон и държавните глави на Швеция, Норвегия и други държави, желани от мигрантите! Защо Гърция се разправя с Ердо, и не получава подкрепа от западните премиери и президенти, които през медиите да разпространят към бежанците - вие не стте желани. И да дойдете, ще бъдете накарани да се върнете, а ако откажете, за съпротива - разстрел. Пътят към Евраопа е затворен за вас и неподчинението води до смъртта ви. Толкоз.

4

Анонимен

преди 4 години

Минирайте границата и сложете табела ,че е минирано на английски,който иска да пресича на своя глава и отговорност!

3

Анонимен

преди 4 години

Това сигурно е голяма лъжа,но дори и да стрелят,какво от това?Гърците пазят държавата си и ЕС,ако трябва да стрелят!

2

Анонимен

преди 4 години

Гледах гръцките новини с кадри от границата.Турците стовариха мигрантите на гръцката граница,оттеглили са се от границата и стоят зад бежанците ,натискайки ги да влизат в Гърция,мигрантите изполват димки,камъни и други предмети като оръжие.Турците докарват мигранти и с лодки и катери към Гърция,а отделно минават и през реката,турците инструктират мигрантите откъде да минат!Гърците трябва да отклонят реката към вътрешността на Гърция и морето!И да изградят бетонна стена,с минни полета.