133

Валентин Тодоров

преди 4 години

Той ще дойде.Другото вече ясно е,че нямя да изчезне с настъпването на пролетта като сезонен грип.Но паниката не помага на никого,особено след като другото което вече стана ясно е,че опасността от Covid 19 за здравите хора и децата не е много по-голяма от "обикновения" грип.Най-големия проблем от научна гледна точка е,че все още не е намерено "огнището" откъдето е тръгнала заразата и това не позволява да се изясни как и защо вируса е почнал да мутира и как и от кого се е прехвърлил на хората.

132

ПроСоТо

преди 4 години

да,малко шантаво звучи това:..-"И ДНЕС без регистриран случай"....Се едно чакаме с нетърпение поне първия такъв..

131

Анонимен

преди 4 години

Е ,стига де.Всички вече с нетърпение чакат първия случайв Бг.

130

ПроСоТо

преди 4 години

така де,май претупах коментара си...ИНФЕКЦИЯТА се дължи на БАКТЕРИАЛНО "вмешателство",нито грипния,нито "короната" ПО СЪЩЕСТВО са инфекции.!..Верно,МОЖЕ да се инфектират някои..рани,или ..там бръчканици от вируса,но пак повтарям:-Инфекциите са едно,грипния вирус-друго!!99 процента от развилите грипни/коронавирусни симптоми НЕ развиват ИНФЕКЦИИ!!..Но,както знаете /предполагам/, ВСИЧКО В НАШАТА ТЕРИТОРИЯ Е ОБЪРКАНО!!!..

129

ПроСоТо

преди 4 години

До Пижодобра логика!..Па и друго:-Грипът НЕ е ИНФЕКЦИОЗНО заболяване!!!!..Къде е ИНФЕКЦИЯТА,къде-грипния вирус?!

128

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 130: Гледай по-широко. Украйна тогава беше (а и сега е) част от Европа. Така че това се пише на сметката на европейците.А и какво общо има това с темата?

127

Анонимен

преди 4 години

Славчо Трифонов да не си прави майрап

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123--------------------------------Украина тогава беше част от СССР.Така че това е съветска комунистическа авария,причинена от пословичната некадърност на мужиците.

125

Пижо

преди 4 години

Постоянно слушам как няма коронавирус у нас, обаче от дни чета как инфекциозните отделения във всички болници са препълнени и откриват нови крила! От какво са болни тези в инфекциозните отделения?! От обикновен грип?! Карал съм грип десетки пъти в живота си, както и всеки от вас, не помня някога да са ме вкарвали в болница заради грип! И тук виждам само 2 възможности: или има епидемия от коронавируса, която се крие, или се точат пари от здравната каса и болниците се пълнят абсолютно ненужно!

124

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината, не съм спрял да ям чесън. Казват, че няма полза, но все се надявам да има. Засега се държа. Надявам се да е все така. Дори мед. източници посочват, че алкохолът от 60 градуса, какъвто е първакът, наистина убива вируса, но проблемът е, че 60 градуса могат да убият и този, който пие, ако не е закоравял пияч/пияница.

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 125хаха, пич, зарежи ракията и си изпий хапчетата

122

Анонимен

преди 4 години

Този господин се разхожда като Гавраил ,за да възвестява благата вест, че нямаме коронавирус. Това е несериозно. Не е възможно всичко около нас да ври и кипи, а ние сме незасегнати. Броят на извършените тестове у нас е незначителен, сравнено с Италия или Франция, да не говорим за Китай и Ю.Корея. Вероятно заразени има. Просто не го знаем още. Но няма нужда от паника, а от разум и повече хигиена.

121

Анонимен

преди 4 години

Ядосвате ли се, враговете на ГЕРБ и България, че сме устоичиви на биологичните ви оръжия? Още една ракия по този повод.

120

Предлагам

преди 4 години

Да изнесем малко Българи за китай, да плашат короната с чесън и ракия!

119

Анонимен

преди 4 години

Чернобил е украинска авария преди всичко.И няма нужда да си повтаряш постовете през 5 минути.

118

Анонимен

преди 4 години

До Върховният СноукРазлика има.Докато Бкп паднаха и подадоха ,Герб продължава.Бкп понякога се издънваха пред света ,герб никога не се издънва-винаги е права.Кой ли е по-авторитарен режим в дейсвителност ?Аз лично не се съмнявам във "величието " на герб.

117

Върховният Сноук

преди 4 години

До nikonik1986г. БКП : няма радяция.2020г. ГЕРБ: няма корона вирус................Те ГЕРБ са си дъщерна партия на БКП- над 60 процента от членовете им са бивши комунисти.И методите им, като гледам , са същите- авторитарни!

116

Коронавирус

преди 4 години

Умирам от скука тука.

115

Без коментар

преди 4 години

Алена: Аурата на Борисов не допуска коронавируса в България

114

Анонимен

преди 4 години

Тестовете към утрешна дата са отрицателни. Утре ще публикуваме тестовете за другиден.