90

преди време

преди 4 години

Преди време много се радвах на това дете, просто му се наслаждавах, но ... след време като направих един анализ относно нейната дейност и дойде моето пълно разочарование. Това дете има някакви психически проблеми, то има коренно различен физически поглед, винаги е недоволно, постоянно ни дава съвети как да живеем, какво да правим. Странно, но тя е само на 15-години; а кога и как успя да натрупа рутинен опит за да ни дава съвети относно битието ..?

89

Анонимен

преди 4 години

куку

88

Реймънд Чандлър

преди 4 години

Тоя поглед кара млякото да се пресича, ледът да се топи, а котките да мяучат.

87

Анонимен

преди 4 години

Тая що не иде на турската граница да им даде малко съвети)

86

Анонимен

преди 4 години

Бе я два шамара и да въри на даскало

85

с-в

преди 4 години

Със СИНИ шалчета - са левскарите! С ЧЕРВЕНИ шалчета - са цесекарите! С ТАКОВА шалче - кои са ???

84

Nn

преди 4 години

Карам си ТеДеиТу и ми дреме на шмайзера за малограмотната Грета, която в школото едвам крета и кара със стария плакат, щото не може да напише нов. Е все пак е предприемчива и свари името си да регистрира като търговска марка, поне някой лев да изкяри, че ако чака наобразование и умения до никъде няма да я докара.

83

Яница

преди 4 години

Светът е эамръэнал на ръба на пропастта на беэумието!!! А апропо, екоджендърката не престана да се *** и говори небивалици!!! Биологичната война и пандемията не я притесняват, също така главореэите от африка, аэия и от всякъде!!! По границите има иэвънредно положение, ковида 19 се шири на длъж и шир, хората се паникьосаха и не энаят какво да правят!!! А тя не престана да плюе жлъч!!!

82

Редник

преди 4 години

Тези почнаха да стават смешни. С митинги проблеми не се решават. Навремето тука скачаха за демокрация... сега да има демокрация ? Тия скачат за глобалния климат... направо не ми се мисли. Проблем ще бъде ако въпросните протестиращи го обърнат на еко-тероризъм и саботиране на цели икономически отрасли. Тогава вече става страшно.

81

Въпрос

преди 4 години

Докъде ли ще докрета горката Грета?

80

plam

преди 4 години

До Анонимен Съгласен съм, че има глобално затъпяване......НО не се ли живее така по-добре......Като цяло, само на една шепа хора в цял свят им пука за климата и околната среда.

79

Бате Гойко

преди 4 години

"Срамно е, че още нищо не се е променило. Срамно е, че толкова дълго време спешната ситуация с климата и околната среда бе пренебрегвана"Срамно е, че едни чичковци, с чисто користни подбуди, използват едно дете за постигане на целите си.

78

info515mar

преди 4 години

Еко версията на Майли Сайръс я виждам Грета след години.

77

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Нали ревеше, че има Много Човечета на Планетата Земя, сега Вируса прибира Някои,И Грета е доволна

76

Додо

преди 4 години

Маскарада продължава! Света се тресе от страх от настинка (което дефакто е корона вируса), световните борси се сриват, а едно дете с отклонения в умствения потенциал и развитие, върти пръсти на Европейската, Християнска цивилизация, вменявайки й смъртни грехове! А в това време едни хора с особени шапки доволно потриват ръце! How Dare You!?!?

75

Анонимен

преди 4 години

Това е борба не срещу климатичните проблеми, а срещу нашия разум.

74

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Гретоооооо!

73

сталинист

преди 4 години

Тия на снимката направо плачат за няколко месеца Гулаг!И веднага ще влезнат в пътя!

72

Анонимен

преди 4 години

Тая *** защо гледа лошо?

71

Хосе Галиярдо

преди 4 години

Грета да не използва тампони и дамски превръзки, защото те също са сериозен замърсител на околната среда. Да използва мъх от дърветата, както го е правила пра-пра-пра баба и. Козметика, лакове, дезодоранти, транспортни средства(колело , кънки и д-р. брзмоторни може), дрехите да са ръчно изработени, ток, топла вода само от естествен *** примерно и д-р., че няма да ми стигнат буквите , а и да не гледа, като прецицало теле.