18

до 16

преди 4 години

В топ 10 за София искаш да кажеш, не глобално. Токев, Михалчев и Виктор Ангелов са в топ 10. Също така там е и ресторантът на Севда, която спечели преди години. Не се впечатлявай от хора, които ядат бoклyци, няма да те разберат. I am what I eat. Изказването на 14 е на човек с нулево социално положение- личи си. Не виждам смисъл дори да се говори с такива хора. Да ти измият колата или да ти донесат пицата- само тогава има какво да си кажете.

17

Анонимен

преди 4 години

Доста нормално реалити на фона на цялата телевизионна глупост, с която обикновено ни заливат.

16

до 14

преди 4 години

Сега, ясно ми е, че бачкаш за 1500лв. и fine dining е далеч от твоята култура. Личи си от изказването ти. И да се опитам да ти обясня, не е за люлински гето изтърсаци с BMW E60, като тебе. Това е за хора с вкус и добри професии. Ако си чувал що е то Мишлен звезда и списък на Мишлен с топ 10 fine dining ресторанти, може да погледнеш, че в топ 10 има 2 от ресторантите на журито. Разбирам, че набиваш сухи мезета, вино и ракия, ясен си по изказа си, но си ги коментирай тия с кeлeшите около блока.

15

таня

преди 4 години

Спрете с негативнете оценки. Мастер шеф е вп цял свят. Нашите готвачи са супер ниво.

14

Абат

преди 4 години

Супер смешниц са тия. а най-ме дразни като ги наричат мастер шеф :))))))). На какво си шеф бе, на 20 тигана и тенджери. Това си е чист ГОТВАЧ !!!!!!!!!!!

13

Bgb

преди 4 години

Много нагласено стана.Водещите са неподходящи с интровертното си излъчване.Голямо усилие им коства да кажат две изречения едно след друго.

12

Анонимен

преди 4 години

Линда с престилката е жена на емигрант затова я избират

11

Анонимен

преди 4 години

В предаването фермата винаги нагласят победител да стане някой от село никога от София в къртицата с връзки в Сървайвър в връзки направиха Дзаферович победил а не Занев или оня третия финалист Митко Митко да а при тия готвачите също е с връзки във всяка телевизия си правят връзкари случайни хора не правят победил ако направят случаен победител то е единичен случай

10

Тъпо идва...

преди 4 години

Колинарията у нас е като ежедневната политика.Накрая всичко отива в тоалетната, дори да ти е доставило някакво удоволствие като си слушал и гледал.п.п.: Отидете им в ресторантите на тия "Шефове" или си поръчайте чрез някоя платформа за онлайн поръчки...Нещата са страшни. Ако си поръчате два последователни дни ще получите коренно различно ястие. И като продукти, и като приготвяне. От много теле-изяви не могат да си контролират управителите и персонала.

9

Анонимен

преди 4 години

Линда с престилката е жената на еди кой си същата работа е и с предишните сезони всички са с връзки и в 2 те предавания ама в едното поне се дава шанс и на по-млади в тая телевизия примерно направиха Дзаферович победител в сървайвър при положение,че не е българин а Занев имаше 13 14 победи макар,че беше с лошо поведение можеше да дадат победата на третия финалист същото е и сдругите готвачи сървайвъри и фермери там все такива от селата печелят не от града и къртицата

8

мнение

преди 4 години

Разликата между нашите шефове и истинските е, че нашите са уверени, че могат да готвят.

7

До 3

преди 4 години

Много правилен и обективен коментар!!Колкото до шеф-готвача с татуировките,може да се каже,че има много нездравословен вид,неотговарящ на съответния Тв формат

6

Анонимен

преди 4 години

Това предаване не го гледам тук винаги печелят разни връзкарки около 37 39 годишни не се дава шанс на такива до от 18 19 до 25 26 27 28 29 30 годишни да спечелят и тая година тая е връзкарка на еди кой си жената другото предаване е по-интересно макар ,че и там е връзкари поне има интрига и се дава шанс да спечелят и на такива под 30 годишни

5

До 5

преди 4 години

Готвя без брада, нямам татуирани пръсти и не ръфам като акула. Нещо неясно?

4

Куха лейка

преди 4 години

До: Жилет. Бихте ли дали ваша снимка в момент в който готвите?

3

Жилет

преди 4 години

Тоя брадясъл тали.бан да се беше избръснал заради хората.Като видя такъв готвач и ми иде да изсипя буламача на главата му. Другият с татуировки по пръстите. Силвена ръфа и дъвче като акула.Приятно гледане.

2

Анонимен

преди 4 години

Роу даде престилка на канадка. Петър - на корейка. Да видим Токев коя националност си е харесал.

1

Анонимен

преди 4 години

Много слабо, много